Höst?Vinter?

Är det höst eller är det vinter? När man vaknade imorse så låg det ett vitt täcke ute. Jag vill inte kalla detta vinter då vi är i mitten av oktober men kollar jag ut så ser det inte ut som höst.
Men vad härligt det är ute=). När jag först tittade ut imorse,å fortfarande faktiskt så känner jag mig alldeles glad i hela kroppen. Nästan samma känsla som när man var liten och stod på flickrummet och tittade ut genom fönstret å såg årets första snö falla=).
Julia blev väldigt lycklig imorse å var väldigt snabb på med ute kläder så hon hann leka lite i snön innan vi skulle till fritids.

Nu till en helt annan sak. Jag vill ju så gärna ha ett långt svall, men varje morgon blir jag lika besviken, mitt hår vill ju inte växa i den takt jag vill. Men hade jag haft långt hår så hade jag säkert allt för ofta haft en rufsig fläta. Det är så snyggt! Flätan på Alexander Wang´s modell är den absolut snyggaste i sitt slag.

ha en kanon dag alla!

LyCKA



nu är hotell bokat. Det blev Clarion Hotel sign. Det ska bli så härligt att komma bort ett slag å få lite lyx. Jag tycker  att bo på hotell å äta hotellfrukostar är riktigt lyxigt. Å jag tror inte att jag sovit på hotell i sverige mer än en natt i taget så två hela nätter/dagar med mys, god mat, shopping,spaande å trevligt
sällskap ska bli så härligt.





Kramar från en glad Vera

Då var det gjort..

  • Träningen avklarad och det känns så bra i hela kroppen när man går ut från Sandströms. Riktigt bra pass på tisdagar med Lisette.

    Som jag skrev tidigare så blir det Sthlm inte denna men nästa helg och Sthlm betyder shopping. Jag då som är lite beroende av shopping har redan nu börjat surfa runt å kollat efter lite inspiration.
    Nedan är ett litet plock från vad Bik bok har:






    När man ska till Sthlm så måste man ju oxå kika in topshop å eftersom jag letar kjol och shorts så blev det dessa som fångade min uppmärksamhet



    Eftersom Face Stockholm inte har kvar sin butik i Örebro så ska jag oxå in där å handla lite nödvändigt ont.

    //vEra


Tisdag 101019


idag vankas det träning med K och svärmor. Ska bli så skönt att få röra lite på kroppen. Jag känner att nu är det dags att få lite mer energi.
När jag var yngre å faktiskt till för ca halvåret sen så hade jag smal mani, varje kilo var fruktansvärt jobbigt och varje liten kalori gjode ont i mig. Men inte vet jag om det är åldern eller att jag bara blivit klokare=)(hihihi) men sålänge man mår bra och är lycklig så spelar ett kilo ingenroll=).
Nu när jag tränar och äter lite nyttigare så är det mycket för energin och att kroppen ska må bra och som bonus så får man en tajtare kropp.
Helgen som gick bestod av mycket njuta å lite mindre nyttigheter, men mer energi fick man ändå av alla goda skratt=).
Fredagens kvällen var det bio och god mat på schemat med T, K & J. 
Lördagen var en slappar dag med lite motion i det fina vädret med mysiga T och sedan middag hos K&J där vi som K säger fick lite bebismys=) Å god mat. Vi passade oxå på att boka in STHLMs helgen, vi ska bo på fint hotell hela helgen=) Så lycklig varje gång jag tänker på det=)

Söndagen gick oxå den i matens tecken då vi åkte till pappa för att ha familjemiddag.

Som sagt det ska bli skönt att träna idag=) Älskade pappsen kommer å är barnvakt åt lillhjärtat då min fina Ted är i Sthlm å snickrar=). Saknad är han!

Kramar till er alla underbara och unika människor!

Skogs mullar...

Lördagen som gick spenderade vi i skogen vid Teds mormor. Vi började med att plocka svamp(som det fanns massor av) för att sedan avsluta med pannkakor i lilla stugan=). Jag har nog inte plockat svamp sen jag var liten, men vad roligt det kan vara att gå i skogen. Julia hittade ju dock en snigel på en av sina svampar och ville inte plocka mer, helst vill e hon inte vara i skogen alls efter sitt fynd. Att det fanns älgflugor var oxå något nytt för henne. Vi fick därför en Julia som ville hålla sig till stigen där hon plockade mossa ist. Men mysigt var det ändå=). T lyckades hålla sig borta från kameran, men han var med i skogen han oxå=)
    

Kram


Jag älskar..


Jag älskar min familj. Dem får mig alltid att le.
Jag J & T ska planera en liten familje Weekend med restaurang besök som J så gärna vill=)

Förresten så var jag K och svärmor och tränade igår, måste säga att vi var riktigt duktiga=) Nu laddar vi om för nästa pass.


Trevlig onsdag på er alla.


Så svårt..

varför ska det alltid vara så svårt att hitta skor? Acne har höstens snyggaste skor men oxå en prislapp därefter. Whyred samma sak.
Eftersom jag denna hösten har svårt att hitta några jag gillar så har jag kommit övverens med mig själv att jag ska sattsa på budget varianter. Dessa två tycker jag är några av de bättre.
   
                                                                  
                                                             
                                                          

//Vera

vad fort det går..

nu var helgen redan slut och jobbet kallar. Men först en uppdatering från helgen som gick. Det var en underbar helg, med mycket mys, god mat och äventyr. Äventyret bestod av gruvvandring i mörker=) och höghöjdsbana. Höghöjdsbanan var faktiskt lite otäckt häftig även om man inte är speciellt höjdrädd=). Sala bjöd oxå på mycket skratt. Härligt gäng!!

I fredags var det ost och vin kväll hemma hos familjen,Wentzel, Danielsson,Durnell=). Ted fyllde år och bjöd på en mys kväll=). Han fixade krubbet och jag tände ljus.


Födelsedags barnet=)


Jag är så nöjd med vårat sovrum,som nu oxå fått nya levande/färska blommor varje vecka. Vardagslyx!



Denna veckan var det vita rosor som prydde hyllan! Gissa om jag tycker det är härligt att gå och sova=).

Igår kom oxå lillhjärtat hem och vi fortsatte mysandet=)

Kramar från Vera

Naglar

Jag har fått en ny passion och det är nagelack i alla dess sorter. Nu till hösten har jag köpt ett lack från Isadora som heter Muddy water som sitter på idag och är en absolut favorit.



Bare fudge är oxå ett lack i samma serie och även det lacket står snart på hyllan=). När jag handlade nagelack igår så passade jag oxå på att köpa ett plommonfärgat. Känns som att det med kan bli en favorit i höst. (jullan älskar det och har det på både fingrar och tår=).
En av mina tidigare favoriter var Blue jeans som oxå det kommer från Isadora.

Trevlig helg//Vera

RSS 2.0