jaaaa....

...... äntligen! Träningsvärken sitter som smeck i hela kroppen. Var säkert ett år sedan jag hade denna graden av träningsvärk och det känns så BRA=). Riktigt bra pass å trevligt sällskap gör det ju bara ännu bättre.

I helgen blir det äventyr, vi ska neråt på lördagen å uppåt på söndagen fast på ungefär samma plats. Gummistövlarna och varma kläder ska packas, å så lite tills på kvällen. Ni kanske undrar om jag blivit alldeles galen men detta är en övveraskning till 3 födelsedagsbarn=) så jag kan inte skriva riktigt vad det är=). Ska bli väldigt trevligt och mysigt.

Syster hjärtat fyller oxå år imorgon(alltså samma dag som Ted) å hon blir 30!! detta ska självklart oxå firas men lite längre fram.
//Vera

dagen och tillbaka blickar.....

idag var det en snabbfixar hår dag och då åkte det böjbara spännet fram=). Resultatet blir ganska bra och är klart  på 5 röda. Win Win=)

Jag har säkert sagt det förut men denna våren/sommaren var en av de om inte den bästa. Min älskade julia har blivit sådär mysigt go hela hon=) Å så blev jag,julia och Ted sambos=) Och började alla våra utflykter=)

Det var oxå mycket tid med min älskade syster. Midsommarfesten ute vid skog och sjö är ett lyckligt minne för livet


Tillbaka till dagen och detta är ingen bra dag för imorse när jag vaknade så hade jag ont i örat igen=(. Å så till råga på allt så är det kopparbergarnas julafton i helgen(som T kallar det, då traditionerna är lika viktiga som på riktiga julen=) =)). Å vi som planerat utgång kanske får snällt sitta hemma.Men men det finns ju så mycket annat=)Fredags kramar

Present..

Ts storasyster ska i december få en liten knodd och det ska firas med presenter, men vi kan inte bestämma vad vi tycker är sötast/bäst. Tänk att få gosa ner sig i en kanelbulle eller en munk(jobbigt bara för föräldrarna att alltid vara sugen på fika=)

                 
Puffar från bestkids.se

Jag och T fick oss ett gott skratt när vi hittade dessa söta dockor hos träotto.se. Så fina!


Hittade oxå en svamp med inbyggn filt=)


Och sist men inte minst... något som jag tror alla föräldrar skulle älska att ha i sitt vardagsrum=)


 Bilarna är ju dock lite dyrare, men såå snygga!

// Vera=)

Mys...


Imorse när jag kom ner för att äta frukost hade bästa T tänt ljus och gjort sådär mysigt som det blir med tända ljus en regnig morgon på hösten.
From nu tänker jag alltid tända ljus på morgonen, för tänk vad härligt att få börja varje morgon som denna.
Jag vet att det är för tidigt...... men jag längtar tills man får julpyssla lite hemma=)

Kramar

Torsdag

idag och älskade fredag imorgon=). Julia längtar så till marken och karusellerna och jag tycker så synd om henne om regnet ska fortsätta. Men lite regn stoppar ju inte barn=). Säger som jag sagt tidigare att vuxna borde ibland vara lite mer som barn och leva i nuet.
Jag tänker därför tycka att det är mysigt med regn, regnet gör ju trots allt att jag snart övertalat mig själv att ett par HUNTER är en bra investering=). I regn måste man ju ha ett par stövlar!! eller hur?=)

Mina favorit trender i höst är allt!
1. Camel
2.Denim
3.Skinn
4.Päls(fusk)
5.Fårskinn

you name it=)

Snart väldigt snart ska du få flytta in=)

Bästa..

Ted fixade Ikea på sin lunch igår. Väldigt uppskattat när karlar fixar=)

Kram

Morgonen å lite hjälp...


Jag å lill hjärtat är klara för dagens aktiviteter på skolan och jobbet.

Nu till hjälp avsnittet. Jag kan inte bestämma mig om jag ska ha kvar jackan och den blå skjortan som kom med paket igår. Kom gärna med komentarer. Jag är dock inte fotog eller bra fotograf men man tager vad man haver=)





Trevlig fredag alla!

Älskade legging...

Leggings, oversize tröjor stora stickade tröjor är mina absoluta favoriter denna hösten. Hittade på nätet några som jag tycker var snygga.
Såg oxå att LANVIN ska designa för H&M. Den kollektionen väntar jag spänt på. Lanvins parfymer doftar btw ljuvligt tycker jag.

//Vera

Lunchen idag..

använde jag till lite snabb shopping. Fyndade denna tröja, storlek L men eftersom jag letat efter en större modell av stickat så blev denna perfekt.

Kollade oxå på en skinnjacka i biker modell, tyvärr var det en skinnjacka i kort modell. Å så älskar jag min rostfärgade å vet inte om en till svart skinnjacka får plats hemma. 



Ett sko tips: Dyrt men helt klart enligt mig bästa märket. Ge mig......


//Vera
 

Letat och hittat..

skjorta nu till hösten. Hittade mina höst favoriter på H&M. Dessa kommer jag att bo i höst. Fick oxå en vit skjorta förra veckan som oxå gjorde sig bra med ett par skinn leggings. Nästa på listan blir ett par skinnskjorts eller kanske en snygg skinnkjol.




Nr 6 fastnade jag för som är en budget variant från Ellos.

Något jag oxå kommer att använda mycket i höst är dessa Jeans. Så sköna, känns som leggings. Finns massor av snygga varianter hos bla weekday.

//vera


Rött..

Har aldrig passat i eller använt läppstift, men tycker det är lite roligt att prova lite nytt så imorse blev det rött stift. Vet inte än om jag är nöjd med resultatet men lite nytt blev det iaf =)


Kramen


Fredag med vin å pyssel

I fredags var jag å Ted barnlediga å bestämmde oss då för att mysa in på jullans rum, för att möblera om och pyssla lite=).
Att få överaska är alltid kul tycker jag=) Å så lite gott i glaset å tända ljus=). Bilderna är inte bra,men funkar=)



//Vera

Julia 6 år igår...

mitt lill hjärta blev stora tjejen igår, å det firade vi med litet kalas med morfar, paket å muffins. Många kalas blir det för denna tjejen som har ett nytt på lördag med släkten på mormor sidan å bonus pappa sidan=).


    
  

Kramar

Stockholm..<3

Vi hoppade Örebro i lördags å åkte till Sthlm ist=). Vi började med ett stop i Barkarby där Ted hittade en jättesnygg jacka från Whyred sedan vidare till STADEN=). Så mysigt, solen sken å jag mös in mig i min Ted.
Jag hittade kanske inte så mycket men shopping till kalas tjejen Jullan blev det, å lite till mig=). Men att det blev lite shopping gjorde inte så mycket, det var helt klart värt resan ändå=).
Vi har å håller på att göra om lite hemma, å nu är det sovrummet som håller på att få sig en uppstyling å mycket mysfaktor. T handlade därför lite nytt till sovrummet i lördags=)Å nytt att lägga i ljuslyktan.

 



<3


Jackor..


Är så stor del av outfitten när det kylnar på ute. Jag letade fram en ga skinnjacka som min big sis letat på i vad jag tror kan vara mormors garderob. Tycker orange,brons, beige å brunt är snygga färger till hösten.

Idag fredag blir det Örebro, lite födelsedags shopping till Jullan. Är väldigt mätt på shopping utbudet i Örebro men i brist på Sthlm så får man hålla tillgodo.

//Vera

Sofis mode...

hade valt ut väldigt mycket snyggt till gårdagens tidning. Jag har valt ut några av mina favoriter.

Bar rygg är bland det snyggaste jag vet så denna klänningen från Weekday är en stor favorit

Blått och transparent är något jag skall inhandla till hösten



Denna klänning är en klar vinnare, även väskan skulle när som få flytta in.

RSS 2.0