Min tomte

Letade efter onsdagens sofis mode tidigare idag utan napp, men så kom min egna lilla tomte hem med ett ex nu på kvällen:). Älskar stilen och alla tips hos Sofi. Kolla in den vita skinnjackan från acne och solglasögonen från lllesteva.

//Vera


Den lilla runda


blev väldigt glad när jag öppnade ett paket från fina svärmor och såg att det var "THE" bodybutter.
//Vera

Lite för tidigt...

Vår kollektionerna är ute i butik och även fast det är väl tidigt så gillar jag att se paletten som inspirerar oss i vår. Hm är allt som oftast min bas, jag tycker de levererar stilsäkra plagg. Enkla plagg gillar jag.

//Vera


Fredag och dagen innan julafton

Köpte en hårolja när jag var hos C i onsdags. Håret känns riktigt mjukt och får glans. Jag gillar.

//Vera


Gårdagens

Kvällen igår var väldigt trevlig, dessvärre är man lite trött idag men men snart julledigt:).

//Vera


Snabbt

En snabb bild på klippningen. Idag är det jobb och sen vidare till vedevåg för lite årlig julfest( fast 1:à gången för mig:)

//vera


Dagens

Dagens fläta, bokade om med C så ska till frissan idag ist:) men först möte på jobbet. Vill ha en systemkamera så vet ni någon så hör gärna av er:)

//Vera


Nytt

tisdag idag känns skönt att vi är en dag närmare helgen med allt vad julmat och familjefester heter. Vi börjar redan på torsdag med lite partaj(till sena natten har jag hört men ska man jobba dagen efter så får man väll vara en liten party booper eller=)? Neee jag skall hålla ut i bästa mån. En annan sak som jag egentligen skulle skriva om: på fredag är det frissan och jag vet inte om det kanske är dags för något nytt. Jag har sparat och sparat ett tag nu men mina toppar behöver av nu, ett långt risigt hår är ingen hit. Frågan är bara om jag ska göra en lite mer vågad toppning eller om jag skall klippa av det så att allt faller ihop(idag är det en utväxande uppklippning). Googlade runt lite. Gillar Ohlsen pagen. Ja det återstår att se vad det blir. Topparna måste iaf bort.




//Vera

Mera Budapest

En av de maffigaste byggnad jag någonsin sett var en kyrka i Budapest.

//Vera


Miss

Hyrde 3 filmer idag och den 1:à var en total miss, hyr INTE:) en mix av bla fast and the furious står det men nej det går inte att jämföra. Fortsätter med tv söndag:)

//Vera


Mys lördag

Familjedagar är det bästa. Idag har vi bakat pepparkakshus, pepparkakor och kokat knäck.

//Vera


Dagens vill ha

Hittade dessa sköningar hos bubbleroom.


Bik Bok

Idag är det 50% på alla klänningar hos Bik Bok.
Perfekt om man letar efter en julklänning.

//vera


Gårdagens

Scarfer är en riktigt bra accessoarer så här års. Idag är det fredag å massage på jobbet.

//Vera


Vardagslyx

Igår fixade vi till en lyxigare variant av "kaffe efter maten".(ps Julia drack inte sin utan fick varm mjölk istället, men vi hade inte hjärta att inte hälla upp en åt henne med:)

//Vera


Inredning

Jag tycker det är så roligt med hem som har en personlig prägel. Vill tipsa om en blogg som jag halkade in på igår. Jag gillar nästan allt:). Gillar bär nytt blandas med 50-70 tal.

//Vera


Tisdag

Idag använder jag donut för första gången. En snabb frissa. Köpte min donut storlek mellan på Glitter.

//Vera


Igår

Igår slog vi in klappar. Nästan helt klara:). Tänk att det är julafton nästa vecka. Lite roligt att man varje år tycker att de sista veckorna går så fort, och för varje år går det fortare:). Idag lucia på skolan. Julstämning!:)

//Vera


Bästa

Älskade sol!

//Vera


Hmm

En gårdagens med beslutångest. Danskväll och skoj i öret eller mys hemma. Blev lite mitt emellan, nån öl i björka:).

// Vera


Shoppat

Jul shoppat idag och fick med mig några godbitar till mig själv. ELIE SAAB le parfum. Min första riktiga parfym, alla andra dofter i mitt skåp är eau de toilette. Tacka kicks för deras 25% för medlemmar och via appen. Och ett läppstift från ysl. Handlade oxå julklappar såklart:)

//Vera


Sale

Christmas Sale hos Romwe.com. Massor av snygga kläder till 30% rabatt.

//Vera


Från mitt fönster och igår.

Från mitt fönster just nu, solen skiner och det är vitt och fint. Vill vara ledig och göra snögubbar och dricka varm choklad i en snögrotta på gården. Igår var jag och Julia en sväng till mejk för att köpa borste till bilen, Julia hittade då en tavla som var lite rolig.

//Vera


Favoriter




Några av mina favoriter hos Modekungen. En outfit jag gärna skulle bara till party just nu är stora tröjor, bara ben och klackar.

//Vera


Nytt

Glömde visa bild på våran nya byrå. Eller iaf ny för oss. Blev snygg till allt vårat annars så vita. Jag gillar:) ska bara hitta en snygg lampa att ställa på.

//Vera


Skulls

Scarf från Modekungen.

//Vera


En bra start på dagen

Hoppar nästan alltid i min Onepiece direkt när jag vaknar. Den är så underbart mysig och varm. Jag fick min Onepiece av Ted i somras, så det var med hans godkännande:)

//Vera


Måndag

Idag fick Julia tuggummi i sitt adventspaket. Eftersom smaken var ett ? Så ville jag att hon skulle beskriva smaken och låt mig säga att vi fick en mysig stund:). Några bilder från Budapest som har väldigt fin julbelysning.

//vera


Nytt ljus

Stort fint ljus från Ikea. Idag har jag slagit in lite paket medan Julia lekt med kompis. En fiskbensfläta på en dålig hårdag:) nu rensning i garderoben.

//Vera


Julmarknad

Idag har vi varit på julmarknad i järvastaden. Mysig marknad med många djur och ett tält där tomtemor berättade sagor. Avslutade på Ikea innan färden gick hemåt.

//Vera


Shopping

Klickade hem 2 klänningar från ZARA igår. ZARA har så mycket snyggt så en klänning till mig och en julklapp. Julia kikade själv runt och önskade sig denna. Gillar färgerna och detaljen vid fickorna.

//Vera


Fredag

Idag är det jobb och sedan Sthlm. Ska fira lilla simon som fyllt 1år och så ska vi beta av julmarknader imorgon. Julia har from igår varit snabb upp på morgonen får att öppna paket:). Observera att nallen håller på att tappa brallorna.

Trevlig fredag!

//Vera


Håller tummarna

Hoppas denna skall passa:) udda och fin.

//Vera


RSS 2.0