Fredag



Torrschampo kan vara en av de bästa prylarna jag har i mitt skåp. Bästa torrschampot tycker jag är Batiste. Bra och billigt.
Något som jag skulle vilja prova är produkter från Moroccanoil. Är de så bra som alla säger? kanske får beställa hem inpackningen ovan och prova.

//Vera


Bas


Armband Sophie by Sophie, Byxor Alexander McQueen, Top Topshop, Glasögon RayBan.

Denna bas är något som jag gärna ser i min garderob. Ett par Wayfarer original från Rayban är något jag velat ha länge och kommer inte sluta sukta efter förrens de finns i min ägo.

//Vera


Tisdag


En bild från mamma och ulfs stuga i somras får kicka igång denna tisdag. Kan tänka mig att slappa mer där i sommar. Nu jobba klart och senare handboll med lill hjärtat och lite motion. Idag har oxå M och söta lilla S kommit till stan. Mysigt.

//Vera


Söndag


Fick denna fina stringhylla av min fina Ts mormor idag. Hon är glad att den kommer till användning och jag är så glad att den sitter på vår vägg. Vi fick oxå god fika med mina älsklings kaffe kakor.
Nu mysa ner och läsa boken på bild.

//Vera


Önskelista


Klocka Michael Kors, Armband Dyrberg/Kern, Halsband och armband Sophie by Sophie.

Dessa accesoarer är på min önskelista. Kan inte bestämma mig vilket av hästskon eller peacemärket som är finast, finns nämligen i båda till halsband och armband.

Idag lördag har det mest slappats (läs jag slappar och Ted städar). Ska försöka komma på något att göra, men ibland är det skönt att bara vara och hänga runt i myskläder. Kanske först ska ta mig i kragen och hjälpa till med städningen.
Trevlig lördag på er alla.

//Vera


Nytt


Fick hem några godingar från H&M igår. Jag kommer att bo i dessa shorts i sommar. Har en vill ha lista till i vår och sommar och nu har jag bockat av 2 . Kvar att bocka av är jeansjacka( den där perfekta, med rätt slitning, gärna vintage), en jeanskjol även den mer sliten och ett par låga Converse. Denna lista kommer nog att byggas på men tidigare listade är mina absoluta favoriter.

//Vera


Vad är detta....

Var är vintern? Ska det vara så ska det vara ordentligt inget mitt i mellan såhär. Jag vill åka skidor, pulka ha snöbolls krig och bygga snögubbar med jullan. Idag måndag: jobb och sen hem å slappa i soffan, är lite trött såhär på måndagen.

//Vera


Wanties


Väska- Balenciaga, Linne- Chicy, Skor- Christian Louboutin
Väska och skor finns bla hos Nathalie Schuterman

Så här vill jag se ut i vår, tillsammans med ett par slita jeans eller jeans shorts.

//vera



Samarbete

Nytt samarbete: Versace for H&M cruise collection. Lekfulla plagg minst sagt, men hittade faktiskt ett par saker som gärna skulle få flytta in i min garderob. Finns i butik 19/1.

//Vera


Gungeli gung


Fick låna denna på obestämd tid av min lillebror. Blev så glad när jack fick den levererad.

//Vera


Kaffe

Jag verkligen älskar att hälla upp dagens första kopp kaffe. Helgkaffet i soffan med familjen är klart bäst men jobb kaffet med alla valmöjligheter i en knapptryckning går inte av för hackor.

//Vera


På nätet

Modeflickan.se är en tidning om mode, skönhet, intervjuer och mycket annat på nätet. Bra tips och intressant tidning.

//vera


Krispigt

Wihoo solen skiner, bra musik i lurarna och friskluft. nu kör vi igång fredagen.

//Vera


Fynd

Fyndade i svärmors garderob för ett tag sedan. Gillar verkligen enkelheten med de här stövlarna och att de är sådär lagom slitna.

//Vera


Red alert

Köpte nytt nagellack lagom till jul red alert från isadora, väldigt snygg färg. vågade mig även på illröda läppar.

//Vera


Kvällar när snön faller

Köpte den tredje boken om Elsa Gustavsson igår när jag och T var en sväng på stan. Jag gillar att läsa om allt som kan få fel men ändå ordnar upp sig till det bästa på slutet. OCH så gillar jag att få frossa i mode.

//vera


Kicks

I detta trista och gråa väder så tipsar jag om ett färgglatt erbjudande från kicks i butik och i webshopen till alla medlemmar.

//Vera


Godbitar på rea


Rea vill ha hos Nathalie Schuterman. Sjal från Alexander McQueen och väska från Givenchy. Inte min budget men så fina.

//Vera

Nytt år



Jag och mina underbara J & T började med en tur till parkudden för grillning med mina svärföräldrar och avslutade med vänner hemma hos oss på kvällen. Trevligt sällskap, god mat, raketer och bubbel precis som det ska vara. Tack alla som var med att fira in det nya året med oss.

Nu grotta ner mig i Sofis mode.

//Vera

RSS 2.0