På god väg


Klänning/Tiger, Väska/Zara, Skor/Zara, Skärp/ by Malene Birger

Något i denna stilen har jag tänkt mig till M & G s bröllop. Skorna är redan hemma och jag kanske är det enda som börjar med skorna.

//Vera

Fredag

Läser olika bloggar på morgonen för inspiration och pepp. Bla victoriatornegren.se , hon har skrivit ett inlägg om kroppsideal. Värd att läsa. Finns inget finare än naturlig skönhet oavsett storlek och form tycker jag. för mig är det viktigast att må bra, sen vilken storlek jag gör det i är av Mindre betydelse. Om ni inte vill läsa artikeln kan ni ju alltid hoppa in på hennes sida för inspo i mode:)

Trevlig fredag på er alla.


Veckans kap


Tee/gina tricot, byxa, skärp, loafers,väska/Bik Bok.

Precis så här vill jag se ut i vår. Breda skärp, loafers, jeans med "snitt" på knät och löst sittande T-shirtar. Dessa snyggingar är även snälla emot plånboken.

//Vera

Volym

Köpte volymtång från Björn Axén igår. Skandinaviska tunna hår behöver hjälp ibland. Har också beställt hem en inpackning från Redken. Har ni några bra tips på kosttillskott för håret? hit me!

//Vera


Lista

Igår när Julia somnat och Ted åkt på innebandy så satt jag mig och blickade igenom inspiration till garderoben. Listade sedan upp vad som ska med från Stockholm när vi åker dit om några veckor. Vet inte varför men jag hittar inget när jag är i Örebro, tur iaf att Julia tillslut hittade en skinnjacka hon ville ha( jag och Ted röstade på en jättefin jacka från polarn å pyret men vad gjorde det när hon hade bestämt sig:)

//Vera


Happy happy day



Bästa början på dagen: kramkalas i sängen och paket från de finaste T och J. Älskar vad som ska sitta på näsan i sommar ( from NU och resten av året). Yeyy!

//Vera


Inspiration


I sommar ska vi på bröllop. Nu letar jag efter den perfekta lång klänningen ( klädkod mörk kostym). Jag vill att den ska vara rak och enkel.Till klänninngen skulle jag vilja bära armband från Dyrberg/Kern.

//Vera

You always make me smile




Ordningen återställd, hela älskade familjen samlad igen. Nu laddar vi för en ny vecka som bla bjuder på gips borttagning.

//Vera

Fredag

Wihoo heja fredag! Hejar in dagen med mint. Få se vad denna dagen och kvällen bjuder på.

Trevlig fredag


Gult är inte fult

Sugen på att klicka hem denna kjolen från Mango. men med risk för att jag snart måste ta över Teds garderob:). Kanske är dags för en rensning.

//Vera


Värt

Fick hem skorna som jag beställde från zara förra veckan och de är så underbart snygga. Problemet är bara att de är oxå lika höga. Säkert sköna för att vara så höga, men är det värt att få ont i fötterna? Jag får ångest när jag tänker på att skicka tillbaka dem!:).
Vill matcha med byxor som på bild.

//Vera


Nostalgi

Jag längtar tills vi kan bada i polen, semestern och sommarmys.

//Vera


Som Karlsson

Sitter på taket å lapar sol. ja vill de inte bygga uteplats så får man fixa nå själv:). Och jag kan lova att när det kommer till att sola så har jag mycket fantasi:)
Positivt: sol å mera sol, ingen jacka.
Negativt: snart in å jobba.

//Vera


Sol och spänning

Känns inte så jobbigt med måndag när solen lyser som idag. Fönstret står på vid gavel och jag ska snart springa å hämta en sallad. Vill nästan ta av strumporna och vika upp byxorna, men det får vänta tills jag busat lite:)
Något som jag väntar på just nu är samarbetet mellan nly trend och Angelica Blick. Tror det kan bli riktigt bra.

//Vera


Söndag

Pw i solen imorse. Mera mera sol och varmare varmare vill jag ha:).

//Vera


Gult

Idag har jag å Julia lackat naglarna gula. Kan inte riktigt bestämma vad jag tycker:)

//Vera


Återkoppling

Ja visst var skorna sköna att springa i, kände inte att jag hade dem på och det måste ju vara ett riktigt bra betyg. Dock var passet sjukt jobbigt igår. ( jag som inte har stark rosa som favoritfärg, tycks ha pimpat upp mig med just denna färg)

//Vera


Provkörning

Idag ska jag ner på gymmet och prova de nya underverken. Springer de inta av sig själva nu då blir jag besviken;). Återkommer med rapport.

//vera


Kurs och dyrt inköp

Idag har det kursats i Örebro och på väg tillbaka till bilen så hoppade jag in på löplabbet. Ett par nya löpskor rikare blev jag, men de kostade. Ett stort plus till personalen som var fantastiska och ett stort plus till deras 30 dagars nöjdkund så man verkligen kan prova skorna.
Jag är inte knäpp, blir bara inte bra på bild hihi. Kavajen är iaf en ny favorit.


//Vera


Vackert

Våran trädgård har börjat blomma:). Jag längtar till bara sommarben och varma kvällar.
På torsdag släpps kollektionen från Marni på H&M. Jag gillar verkligen alla mönster och all färg. Kanske ska köa?:)

//Vera


Bas

Gillar verkligen v-ringade t-shirtar nu till vår och sommar. Vill hitta några toppar/bh ar med mönster och färg att ha under. Såg att Topshop har många fina.

//Vera


Lackat

Provar Nya färger för vår och sommarlack. Nr 2 på bild, ett rosa neonlack sitter på mina naglar denna söndag.

//Vera


Även hos mig

I min garderob finns nu mer vårens fina färg, turkos. Jag väntar fortfarande på min kavaj från mango som jag skall matcha den enkla t-shirten med.

// glad fredag alla


Julafton i februari

Mitt första paket från glossybox kom igår. Roligt att de skickar så fina paket:) i paketet denna månad var det kajal, rengöring, ansiktskräm, mascara och lösögonfransar. Bara bra och omskriva märken. Med finns oxå en lapp med lite info om varje produkt och pris på original förpackning. Nu ska här provas:)

Soliga hälsningar

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1004948/images/2012/pic_191879919.jpg" class="image">


Detalj

Garderobs fyndade ett skärp. Kommer från någon av mina genomgångar i mammas garderob.


//Vera


RSS 2.0