den bästa tiden





Nu när vårsolen börjar värma så vill jag inte använda foundation, utan ska pova en tinted kräm från dr.brandt.  Har bara läst och hört bra om dr.brandt nackdelen är att det mesta av hans hudvård är ganska dyr, men nu när eleven har 20% på all hudvård från dr.brandt så ska jag testa och se hur min hud reagerar. (I vanliga fall använder jag bara dermalogica och id bare minerals.) Återstår att se. Stort plus för den höga solskyddsfaktorn.
Bakgrunden är inte farmors gardin, utan min nya klänning från H&M.

//Vera


Morgon stund och kärlek

imorse gjorde jag smoothie till frukost med avokado, ingefära, frysta hallon, yoghurt, havtornsdryck och lite honung och jag kan lova att det var en riktig energi kick. Åkte ner till gymmet och klarade milen på bandet, om det var smoothien eller inte men den är här för att stanna =). God var den oxå.


Beställde förresten hem skorna från ZARA som jag kollat på ett tag nu, och det är en lättnad nu när jag vet att de är på g till mig. Kärlek till skor=). Nu ska här mysas med min fina familj.

//Vera

Starkt

Jag älskar vårens mode med batik, fransar, pasteller och knalliga färger. Kan inte få nog av allt fräscht vårmode, kollar å suktar på nätet. Min vill ha lista till våren.
• vit kavaj boyfriend modell.
• vita jeans (ej stretch) och slitna jeans
• batik
• större modell av skärp
• spetsiga sköna pumps och höga sandaler
• converse
• loafers
• toppar i alla färger
• tunna blusar
listan kan göras lång:)
//Vera


Oops

Jag gillar Ikea kondis app, appen har en uträkning på antal kalorier och vilken distans man ska springa, gå, cykla för att jobba bort kalorierna. Men himmel nu skulle jag aldrig kollat:). Blir att jobba på ordentligt på gymmet idag:).

//Vera


Längtan

Det var nog fler med mig som fick en aning vår känslor igår:). Är så glad att vi har våren och sommaren framför oss att se fram emot. Så jag kan plocka körsbär i min trädgård:)Min mamma har varit hos oss sedan i söndags och det var lite tråkigt att säga hej då igår när hon tog tåget vidare till brorsan. Jag vill ha mina nära och kära hos mig jämt:)

//Vera


Kaffe

Shopping och kaffe. Som vanligt hittade jag dock inte det jag skulle ha i Örebro men lite bas grejer följer med hem.

//Vera


Always

Något jag gillar nu är denim och denim. Älskade jeans, funkar alltid:) nu tidningar å gott.

//Vera


Tips

Riktigt bra handkräm från norwegian formula. Finns att köpa på Apoteket. Kan oxå berätta att jag och Ted satt på balkongen och drack kaffe i T-shirt på lunchen. Så underbart!

//vera


Dagens

Snabbt hej från mig idag. Gillar uppvikta byxor och längtar tills snön försvinner så jag kan kombinera med pumps.

Trevlig fredag


Tillbaka

Dålig uppdatering jag vet men vi har haft lite sjukstuga här hemma och passat på och myst. Men nu till jobb och idag frissan, vilket inte är en dag för tidigt:).

Trevlig torsdag


Äntligen

Min bärbara dator på jobbet kraschade mitt i ku och fora säsong så jag fick leta på en ga dator som stod och jobba vidare. Men idag stod det ett paket och väntade på mig:) nu kör vi igång fredagen.

//Vera


Från mitt fönster

Solen skiner och det är nästan så vår känslorna kommer krypande. Men väljer att jobba över lunchen å kika genom fönstret:) då det är kallare än vad det ser ut. längtar så tills man kan sitta mot husväggen och sola.

//Vera


Letar

 

                                                                  Skinnjacka Modekungen




ska införskaffa en skinnjacka och vill ha en jag hittat från Zara men den finns inte i webshopen. Gah! Tror det blir en Sthlms resa snart=). Men att leta kan ibland ha sina fördelar, hittade bla jackan på bild som jag oxå gillar.
//Vera


Kyla

Jag är så frusen. Både igår och idag, så idag har jag laddat med storkoftan. I kväll är det handboll för jullan och gymmet för mig.

//Vera


Upp å iväg

Måndag idag och bara att kicka igång veckan. Har länge gillat boyfriend jeans och skulle vilja hitta ett par Levis från 80 talet eller en ny kopia, men tills dess så kör jag mina sköna G-star.

Trevlig måndag


Söndag

Lång frukost, lite fix och sen film å glass i soffan och familjen samlad. En perfekt söndag. Nu har det cyklats och tränat. Sofis mode hade tips på rumpövningar, måste ju prova.

//Vera


Något nytt



jag är väldigt sugen att beställa glossybox, för att varje månad få en ny box levererad med varuprover. Jag älskar att prova nya produkter och få tips om hur de ska användas för att uppnå bästa resultat. För mig skulle det kännas som lilla julafton varje månad.

//Vera


Det är dags

Idag blir det gymmet och löpning. Kommer knappt ihåg sist jag var där tyvärr. Kanske skulle vara mer inspirerad om man hade utsikt som på bilden. En löprunda på stranden i Halmstad. Men men känner mig ändå lite peppad.

//Vera


Onsdag

Idag onsdag har det varit bank möte med jobbet. Kul med Sammarbete. Snart hämta J & T sen vidare till Örebro en snabbis.

//Vera


Ljusare

Jag längtar till ljumna sommarkvällar. Efter en dag i solen, att hoppa i en lite varmare tröja och njuta av den mörka sommarnatten. Vill såklart ha vår först men kan inte förneka att jag är en sommar älskare. Bilden är från midsommar för snart 2 år sedan.


//Vera


RSS 2.0