Härliga fredag =)

Fredag alltid lika efterlängtad å det kan ju faktiskt inte bli bättre än fredag å sol. Å så ska man ju på lite after work med Åsa å Marie i kväll HÄRLIGA FREDAG. Imorse när jag gick med Julia till dagis (hon cyklar, jag får springa) så var det nästan sommar i luften. Blir vädret som de sagt på tvn så kanske bikinin åker fram för 1ggn i år!!

Ha en jättebra fredag alla.

Folkan here we come =)


Söndag

jag och Linda var till syster i söndags på smink party, men jag trodde väll aldrig att det kunde vara så kul att sminka sig. En liten övertrött söndags Vera kunde inte sluta skratta. Den ena hade för mörk underlags kräm och den andra för ljus, så där satt jag med Bellman å negerbollen  ha ha ha. Jag såg väll kanske också lite rolig ut, men jag skrattade mest åt dem =) Synd att jag inte har några kort, men det blir fler gångar å då e "papparatsi" på plats.
Måste oxå säga att de vart jätte fina när de prickade rätt =)

Tack ruck och tuck ni kan inte säga det bättre själva =) 


7 -kamp

Grillade lite i fredags å började spåna på 7-kamp till cruisingen, vi kom på grenar som: kast med stor stövel, pricka pennan i flaskan, först till botten vinner, snör ätning å några till.
Hoppas verkligen vi får fint väder så man kan gå å mysa hele dagen.

Kram till alla er.

Gårdagen

igår sken solen underbart. För ALLA er som var ute igår hoppas ni hade en kanon kväll, själv satt jag i soffan å tittade på tvn för att vid 8 gå upp till sängen å fortsätta titta, men i morse när jag vaknade så mådde jag underbart å solen sken igen.  Hoppas ni andra piggnat på er nu =)))
Cruising den 9 maj. hummm vad sägs om lite party, jag vet att ni säger nej nu, men vänta bara man ändrar sig ALLTID =) ha ha ha. Hade tänkt lite sjukamp å lite alkohol, lite mer tävling å lite mer ....... Behöver bara en stor gräsmatta, någon frivillig.....

Trevlig söndag på er alla.
KRAM

vår å alla måsten

Nu ser man alla börja stressa över huset som skulle behöva målas, den där altanen som man så gärna vill ha alla blommor som skall planteras, föråd som skall städas osv. Men det är bara att slappna av.... jag menar huset kommer ju att behöva målas nästa år med om du inte gör det i år. =)

carpe diem

Påsk å pyntar dags

Julia och jag är hemma i förkylning, och eftersom detta är såå tråkigt så får man hitta på lite roligheter mellan snytning och hosta. Igår pyntade vi björkris, Julia gjorde ett jättefint påskfat med lite olika saker hon hade gjort på dagis och så spelade vi klumpeduns(ett barnspel) kanske 10ggr. =) har även hunnit med 2 ggr idag. det är ju så roligt säger Julia. =))))

sol idag med, såå härligt. Nu vill man ta fram sommarsandaler. (har köpt ett par nya å de är snygga =)Julias fina ris =)Soffan, min bästa vän i dessa tider.

Lite bilder

Nostalgi tripp =) Lite rulltulta,lite hus(vi har ju haft ett par =) Lite sommar å skoj


Kusiner

"För det är jag som är stor kusin" så sägar Julia varje gång kusinerna kommer på besök. Väldigt viktigt vem som kom först hah  aha aha.
Jag kollde på ga bilder från huset å Julias 4-årskalas när jag hittade denna bilden.Julia Å Damien, kusiner vitaminer

Party

har  varit på ljusparty hos Hanna, så nu skall det lukta gott här hemma(inte för att det luktar illa idag =) men nu skall det lukta mango och /eller lime tea. Goda dofter.
Men godast av allt var chokladkaka ala Hanna. mmm

Tack för en trevlig dag.

//Vera

RSS 2.0