Vyssan lull

När lilla Levi är hos farmor å farfar så somnar han så gott på golvet, men hemma går det inte:). Han vill bara mysa i famnen( väldigt mysigt såklart), men ibland lite opraktiskt:) tips!!!
Nu vagn ( som oxå passar levi)å promenad i solen

Kram


B-day

Underbart armband från älskling å barna<3 har stått på min önskelista länge. Kärlek!

Ikväll är det kalas å mys.

//Vera


Mysdag

Igår efter frukost åkte vi en sväng till Örebro för inhandling av skrivare till hemmakontoret( skall jobba fredagar och behöver finnas hemma för att hjälpa till med matning:)
Det fick oxå följa med lite nytt till lilla wentzel junior( kappahl och pop). Vårskor till jullan som oxå stod på listan får vi beställa då utbudet av converse i mörkblått inte var stort. ( å tro mig att färgen är SUPER viktig hihi).
På " vägen" hem stannade vi hos fina H med familj som bjöd på go'fika och skratt. Senare på kvällen fick vi oxå fin besök av lilla svägerska och svärmor. Julia var så lycklig när hon fick sällskap i Singstar;)

Nu mer kaffe å sen promenad!
Gillar att vara mammaledig;)

//Vera


Försmak

Ett säkert vårtecken är knoppar i trädgården. Snödropparna i våran rabatt börjar ta form. Jag längtar så till bara gator, så man kan ta på sig nästa vårtecken: conversen :)

//Vera


Fredag

I onsdags hade vi mys i snön. Innan vi gick in ändrade dock Julia från mössa till hårrullar på gubben;). Älskade tjej!

//Vera


Nöjd

Måste säga att jag är nöjd med denna veckas promenader. Jag å Levi har knatat 33km. Lindesjön runt är för tillfället en hal rackare men en väldigt fin slinga. Älskar att solen skiner å snön smälter!
Trevlig helg alla


RSS 2.0