Snyggo!

Höstens enligt mig snyggaste klänning kommer från Max Mara å deras linje Sportmax. En riktig Vera klänning. Dessvärre tänkte dem inte på det när de satt prislappen så den kommer inte att få flytta in i min garderob.  Sorgligt men sant.
Klänningen klär modellen på senaste bubbleroom magazinet för er som är nyfikna. Bilden här är inte den bästa.


Ha en bra dag alla

 

Stockholm

jag var ju på kurs för ett par veckor sedan å sov på hotell. Förra gången och de kommande gångerna skall jag sova hos mamma, men denna gång sov jag på hotell. För oss som inte bor på hotell så ofta så känns det lite lyxigt =). Bara rå om sig själv. Inte laga mat eller städa =)utsikten =)

Fösta kvällen tog jag med en sallad upp på rummet, slappade å läste några kapitel i Elsas Mode.(Bra bok)Kväll 2 blev det gymma för första gången på ett halvår. Kändes riktigt bra. Oj vad hände =)Utslagen efter första träningspasset på ett halvår.

jag vill också slå ett slag för hotellfrukost som enligt mig är en mycket bra start på dagen =)


=)

Globen

Sitter på mitt hotellrum på Qualityhotel globen i skrivande stund å tittar ut över köerna in till Globen. Känns lite oruttinerat att jag inte visste att det var Pink som skulle spela idag. När jag gick från min kurs idag som ligger i globen gallerian så såg jag Andreas Karlsson i idoljuryn.När jag gick ut ur gallerian såg jag att folk hade bunkrat med sovsäckar utanför mitt hotell, men inte förrens jag hörde att det lät utanför mitt fönster å tittade ut så förstod jag på allt folk att det var någon stor som skulle spela =). Ut på google å såg att det var PINK! HUr kan jag missat detta. =) ha haha.

SES!

RSS 2.0