Sommar 2008

Julia ringer till Damien från banan expressen på Åbergs museum =)

bArN

jag måste bara skriva om Julias simlek förra veckan. De fick gå över till stora bassängen, först blev de lite förskräckta eftersom det var lite kyligare i den bassängen, men detta glömde de snabbt. Vi föräldrar stod vid sidan å klappade, tog kort, hejjade å var som turister på zoo. De var så söta när de cyklade i vattnet med hjälp av en "orm". Bästa simlek någonsin tyckte Julia.
Det behövs inte mycket ibland.

//V


Tisdag

Tisdagar brukar inte vara en bra dag enligt min mening, men denna dagen bjöd på sol och goda vänner på fiket. Kan det bli bättre än ute servering i solen (innanför fönstret på Frost men nära ).
Kvällen bjuder på mys med Julia, det bästa på hela dagen är när man myser ner i soffan tillsammans med Julia och hon är så där lagom trött å gosig. jag gillar =)

Imorgon är det onsdag och massage på jobbet. Längtar!!! Skall också grädda och äta våfflor på jobbet för att fira våffeldagen förra veckan. 10 fikat med våfflor, glass å sylt, där sprack denna veckan å beach 2009. Men men man tackar ju inte nej till våfflor. MMMMMMMM

//v

Hjärta

Anledningen till att träningen ligger på hyllan å väntar.Å en riktigt bra sådan =)Anledningen till att träningen inte kommer längre än till hatthyllan. Å en riktigt bra sådan =)

Förskyld

Å så var man smittad. Julia, syster, Damien ja de flesta har legat i feber å förskylning. Lagom när jag trodde att jag klarat mig började takdroppet så nu sitter man här med näsdukar och röd näsa. Inte den vackraste syn. =)
Morgonen började kl 07.00 då Julia ropade att det var frukost. Sååå trevligt att jag var ju bara tvungen att gå upp. Å vilken dag vi får, sol å + grader. längtar så efter våren men önskar bara att det fanns lite mer tid till att träna så att man med glädje kunde ta på sig bikini. Detta var ju inget problem förr i tiden när jag å Lisa H va ute å gick nästan varje kväll efter skolan bara för att vi hade såå mycket att prata om att det inte räckte med skoldagarna och bussen till och från =)) det var tider för kroppen de.
Men så kom lilla hjärtat å så fanns det inte mycket tid kvar till träning. E ju så mysigt att krypa ner i soffan efter en hård dags arbete och när  man inte träffat Saga på hela dagen.
Nu ska jag gå ut i solen en liten stund.
Over and out //Vera

RSS 2.0