Koppar

Har helt snöat in mig på koppar, brons, rose och guld. Vill även ha det i hemmet . Tom Dixon har så mycket snygg heminredning, tyvärr oxå ganska dyr.
Denna lykta är iaf en stor favorit.

//Vera


Power

Alltså denna power kvinna. Hela kollektionen är perfektion! Elin Kling for Marciano.
Vi ska till Stockholm nästa helg för att fira lilla S som blir 2 år men hinner vi så vill jag till NK och jag vill "go nuts".( Har dock inte sett priset på kollektionen:).

Trevlig fredag alla!


Cravings

Mitt sug efter kläder, accessoarer, you name it har blivit om möjligt ännu större än tidigare. Är det hormonerna eller håller jag på att flippa:).
Högst upp på min vill ha lista är dessa två godingar. Tröja från Zoe Karssen( slutsåld överallt) och klocka från MK.

//Vera


Vitt

Åh vad jag älskar snön! Det är något magiskt med den första snön och den krispigt härliga doften i luften. Vill hem å tända ljus och planera inför jul. Julia började morgonen med att rulla en liten snögubbe:)Bra start på dagen!

Kram


V32

Bebis håller på att öva lungorna för ett liv utanför magen och väger nu ca 2 kg. Lillen lever rullan i magen, till vår stora lycka.

Mamman har lite svårt att sova, känner av fogar och sammandragningar hej å hå. Men annars mår jag riktigt bra( peppar, peppar).
Lillens racer på bild:)

//Vera


I väntans tider:)

Igår fixade vi på bebisrummet. Svärmor tapetserade, jag, Ted och Julia pysslade med detaljer å så sydde jag(med svärmors hjälp) en gardin:).

Så mysigt att pyssla, så nu ska vi pyssla till jullan oxå:)

Trevlig måndag!


RSS 2.0