klapp


Denna fina tång låg i mitt paket från bästa Ted=). Den är riktigt bra och jag rekomenderar den varmt.

Idag har det varit örebro å lite shopping. I skrivande stund sitter jag i soffan å lyssnar på jullan och en kompis till henne som håller på att sätta ihop en teater/show på övervåningen. Jag å T kommer att få någe roligt att kolla på när han kommer hem=).

//Vera

Platt fall...Nu är det nog dags för mig att investera i en ny plattång, den jag har idag rycker av mig håret å då menar jag på riktigt. jag har en Gama och alltid haft men den sista jag köpte har inte hållit måttet. Kanske var min ett måndags exemplar men nu känner jag för att byta å prova något nytt.
Väldigt sugen på en ghd, som enligt de flesta sägs vara den bästa får både håret och lättast att styla med.
Drömmen går i svart så klart men där ökar prislappen med 500 kr till, men kanske försvarbart när det ingår en fön oxå=) Den har oxå förbättrade plattor som gör, å lyssna nu: att håret inte fastnar!=)
Många ghd finns att välja på eleven.se
Trevlig torsdag alla=)

Julen


Jag älskar julen och allt som hör därtill. Alla samlas för att mysa och äta god mat tillsammans. Denna Julen längtar jag lite extra till, vill vara ledig och mysa med familjen <3.
Granen är klädd där hemma, nästan alla paketen är inhandlade och suget efter julmat är stort=). Blir inget julbord innan firandet hos pappa den 23/12 då jag missar julbordet med jobbet, men istället blir det mys på julkalaset i arenahallen med T, J och svärföräldrarna och det ska bli så trevligt=). Hoppas Jullan uppskattar det mer än handbollen=).


//Vera

Svart spets

är det mycket av nu, och jag måste säga att jag gillart=). Detta halsband kunde jag bara inte lämna kvar i butiken utan fick följa med hem. Nu ska jag bara lista ut när jag ska använda det underbara halsbandet.
//Vera


Den som spar hon har

å jag önskar jag tänkte mer så, men tyvärr så har jag slängt mycke bra å ha grejer som jag saknar väldigt mycket, tex ett par bruna skinn stövlar från Björn B. De var av ridstövel sort och så där underbart slitna som gör skinnet snyggare. Men de åkte i insamlingen till myrorna förra hösten då jag inte använde dem så mycket. Nu kan jag inte tänka mig några bättre skor. Varför blir det alltid så här, men jag får tänka att de idags läget kanske gör någon annan glad. Tyvärr har jag ärft min rensa och kasta gen från min mormor som hon precis som jag kastat eller gett bort mycke snyggt. Jag lyckades till min lycka leta fram denna ur systers garderob som är spåret från en av min mormors rensningar. Hon hade mycket fint min mormor men det mesta får jag dock sukta å beundras av från hennes kort.

// Vera

E...

Som i energi. Jag har varit dålig på att uppdatera min blogg nu på sistens och inte för att jag inte har något att skriva utan för att energin inte riktigt finns. När ska man vakna upp ur koman och få ny energi? jag hoppas på en energi boost i helgen genom bebis mys i STHLM. Vi ska titta, känna å lukta på lilla Simon på fredag, kanske lite pulkaåkning och sol så vänder det nog.

//Vera

RSS 2.0