Just do it


De dagar som känns jobbiga att träna behövs inspiration, och sofi Fahrman s ben triggar igång min vilja att träna. 
Bilder från Pinterest.


Sitta snyggt


Denna snygging finns att klicka hem på babyshop.se. 


Originals


Nya sneakers ✅
Tack fina T.
Nu ska det frossas i ostar, lite vin och choklad i trevligt sällskap.

Friday



Lite nytt till vår och sommar garderoben. Allt från H&M. 
Igår var det träning på schemat och för första gången sedan jag satt igång ordentligt så kände jag längtan till att träna. Känslan i det!

Glad fredag vänner!

Hemmet




Morgonbilder i köket och soffan. Precis så jag förflyttar mig med min tallrik fil;-)

//Vera 

In snöad


Bara älskar bilderna ovan. Med ungefär 1 v kvar till frissan så funderar jag skarpt på att bli brunett. Tiden får utvisa.

/Bilder från Pinterest.

Lite nytt



MANGO levererar som vanligt. Massor av vårfräscht i butik. Två av mina favoriter ovan. 



Work b....


Inne på v 3 i boken och jag börjar känna att jag är igång. Träningsvärken och energin gör mig lycklig ;-). Att få ställa sig i en varm dusch medans T lägger L och plockar fram kvällis fulländar träningen:-)


Vår är du här


Älskar de första tecken på att våren, sommaren, varma kvällar och grillning med nära & kära är på gång. Min vinter trötthet och gråa hud ser ljuset😄. Håll ut!

//Vera 

Vårjackan





Snyggingar från ZARA

//Vera 

Om My mind


Perfekta tröjan/ Zoe karssen
Drömväskan/ YSL



Frestelser och dagens detalj


När jag går på morgonpromenaden så fantiserar jag om vad jag skall äta när jag kommer hem, och att det finns så mumsiga bilder på stan gör inte saken bättre:-).

Något som också speglas av promenaderna är klädvalet. Helst vill jag inte krypa ur mjukisen men lite lättare går det när jag kan ta på mig nallebjörnen till kofta:-). 
Nu jobb och senare föräldramöte.
//Vera 



Snacks



Godaste snacksen står på skrivbordet denna veckan. 
Morgonrundan idag var kall( vill inte inse att det alltid kommer bakslag innan våren är här för att stanna) men gillar att det är ljusare ute när jag går upp, kan behövas lite ljus för att den här mamman ska piggna till;-).

Kram Vera  



Inspo


Följer nu mer theblab på instagram och det är inspiration på hög nivå.
Måndagens tips!

//Vera 

I min smak


En favorit i repris. Jag tror att det får bli ett köp av den här igen. 


Är oxå sugen att prova en nykomling i torrschampo samlingen.
//Vera 

Minute


Jag använder lipsyl varje dag och har nästan (är och har alltid varit) beroende. Nu har jag köpt ett läppglans som känns som lipsyl på men glänser lite mer. Det luktar oxå riktigt gott.

Nu lördagsmys i sängen och film.

//Vera

Vecka 1


Vecka 1 är klar! Känner mig duktig och pigg!!:-) träning är underbart efteråt ;-). En promenad i solen kanske man dock ska ta sig ut på:-). Nu fokus på familjen. 

Kram

När en bild blir fel


Bilder som inte ska publiceras ja det är såna bilder jag bjuder på idag i brist på andra:-). Sista tidiga morgonpromenaden för denna veckan. Det väntar en promenad även imorgon men inte kl 5. Träningsvärken har krupit sig på så idag blir det vad jag tycker är tråkigast med träning: stretching( stavningskontrollera inte:-))

Trevlig fredag på er alla!


Morgonpromenader


Ja så hur går det då att gå på morgonen. Jo det gick faktiskt riktigt bra. Ska gå imorgon med så det kanske kommer upp ett inlägg med en annan känsla:-)
Det är jobbigt att gå upp och klä på sig men väl utanför dörren så vaknar man till och känner sig lite extra nöjd. Körde oxå ben, armar och axlar enligt boken igår och jag tycker det är riktigt bra och jobbiga övningar, precis som det ska vara:-)
Förresten Någon som vet vart jag kan få tag i en acne canada halsduk? Den grå och svarta är slutsåld överallt. 

//Vera 

Detaljer och en repig följare


Jag älskar tulpaner och har dem gärna där jag ser dem varje dag, på toan. Det är så mycket vår känsla i tulpaner och är det något jag längtar till så är det våren. Jag vill ha sol och bara ben. 
Idag vankas det kurs i Örebro och förhoppningsvis massor av ny kunskap.

//Vera 

Boyfriend


Mitt nästa köp får helt klart bli ett par boyfriend jeans. Ren och skär perfektion. Funderar även på att bli brunett 🙊. Bilder från Pinterest.

// Vera 

Nytt


Alltid lika roligt att handla skönhetsprodukter. Gillar att prova nya krämer och dessa två rackare är riktigt bra. Vs krämen luktar himmelskt, och för mig som inte vill använda foundation till vardags (  Min hud i ansiktet har ju oxå förövrigt en tendens att skrika rakt ut när jag använder något annat än dermalogica) så är tinted day créme ett bra alternativ. Det återstår att se om denna kräm är här för att stanna. 

Nu fika å sen mer jobb. Känner förresten av träningen dag 1 från igår. Väldigt bra övningar för magen.

//Vera 

In i dimman


Morgonpromenaden var dimmig. Men vad gör det när fåglarna kvittrar och humöret är på topp hos min lilla sjukling. Det blev en mysig stund! När vi kom hem åt jag keso, ett skivat äpple, lite kanel och några valnötter. Har du inte smakat då gör det! Super gott mellis! 

//Vera 

gråskala och vårkänslor

 
Jag tänker alltid att jag ska använda mer färg, men det blir inte bättre än såhär. Jag älskar allt på bilden men halsduken och skorna bor i mina drömmar, frågan är bara svart eller grått runt halsen. ?
Nu varma scones med ost och marmelad och lite senare bingolotto. Japp du läste rätt ;-)
 
//vera

Förändring


Jag har i några år känt att min tatuering på armen inte riktigt är jag och att jag alltid försöker dölja den.Eftersom det är en kostsam och långdragen process så har jag funderat och kände att nu var det dags. Jag har valt att vända mig till akademikliniken i Sthlm och var där på konsultation och en första behandling i fredags. Självklart är det blandade känslor att ta bort tatueringen men Känslan efter första behandlingen är svår att beskriva ( nej det är inte som att få barn) , men jag fick ett rus av lycka genom hela kroppen. Så nu är jag på väg och om två år är den förhoppningsvis osynlig. 

//Vera 

Nu kör vi


Nu var det dags att blogga igen. Efter mammaledighet och vila kör vi på 100% igen. Jag är taggad och börjar med en 21 dagars boot camp enligt bodylocius. Morgonpromenaderna kl 05 blir kämpigt (om du möter mig på stan så kan du väll hojta till å se om jag är vaken😴) men med vår i kroppen så kommer det gå bra. ( måste ju peppa mig 😜)
Uppdaterar senare med något som jag äntligen tagit tag i.

Kram

RSS 2.0