shades

hade jag inte redan ett par älsklingar att sätta på nosen, så skulle jag investerat i dessa sköningar från Karen Walker. perfektion!
//vera
 

Min min min

Yeeiy idag kom den. Har letat efter denna kavaj ända sedan den såldes på hm( och jag inte beställde den). Äntligen kom den ut på en bloppis i strl 34:). Fick dessutom en svart kavaj med puffärm på köpet;)

Kram


Fredag

Härliga dag. Fast jag är ledig med Levi varje dag så är det iaf lika härligt när fredagen kommer och hela familjen går på ledighet.
Igår på ❤-dagen så fick jag å Julia så fina blommor av Ted, jag och Ted fick ett hjärtevärmande kort av Julia och jag hade bakat en banankaka med choklad ( fast den åt vi av redan i onsdags när den var nygräddad å varm;). Jag avslutade dagen med en tripp till Örebro med mina killar. Fyndade big time, tre tröjor för 150kr inne på jc. Hittade också lite fint till Levi och Julia.
Nu frukost!

//Vera


Önskningar

 
   Armband/Sophie by Sophie, UltraCalming mist/dermalogica, Ljusstake/Svenskt Tenn, Sportlurar med fjärrkontroll på sladden/Panasonic, Underlägg/Svenskt Tenn
 
Jag älskar armbanen från Sophie by Sophie och skulle mer än gärna bära något av hennes armband. Gillar tanken på att blanda guldarmband till min silver klocka.
 
Nu ska jag mysa ner i soffan med mina små.
kram

 

 

 

 


Soft

Klickade precis hem en ny inpackning från Redken.
Den har fått många lovord på bloggar så dax att prova.
Snart föräldramöte med stora ❤ men först bädda ner lilla ❤( pappan har jobbat natt och sover, iaf ett tag till 😜)
// Vera


Sprakande vitt

Miranda Kerr för MANGOs vår. Hur snygg får man bli. Gillar verkligen vitt med vitt. Mitt andra vårköp får bli ett par vita kostym shorts.

// Vera


Slutspurt

Ett måste för mig inför våren ( och alla andra årstider) är en boyfriend blazer i svart. Har en i vitt tidigare och den är en storfavorit i garderoben. Letar efter den perfekta på rean.
Denna kommer från TOPSHOP,tyvärr inte på rea men topshop har bra prislappar så det kanske får bli ett klick.

Trevlig fredag alla!


Testat

I Veckan var det grått när jag och lilla L gick runt stan. Måste säga att jag är så nöjd med våran vagn, vi har tagit oss igenom snö och modd utan problem ( lite mer träning för mamma dock ;) och lilla L sover så gott i sin vagn:).
Den är även suverän för Julia att köra då den går lätt ( Julia är en kanon syster, hon är så mån om sin lillebror. Blir alldeles varm i mammahjärtat:)
// Vera


RSS 2.0