Allergi???

Nu tror jag väll att grodan klämde sig i farstön. Kan man vara allergisk mot silver i bara öronen?? Jag får inga reaktioner på något annat som klockan eller så, men just öronen verkar på mig vara väldigt känsliga.
Eftersom jag älskar mina vita pärlor så var jag tvungen att ut på nätet å kolla efter ett par lika fast i guld å hittade ett par sköningar som jag vill ska ligga å vänta på mig efter en god natts sömn=).
När jag ändå var ute på nätet så passade jag på att surfa förbi Efva Attlings butik oxå där jag hittade två helt underbara par silver örhängen. Enligt smeden så ska Efvas silver smycken vara i lite bättre kvalitet och kanske därför funka. Å när man kollat på dem en stund så känner jag att det tål att tänkas på=).

Ha en jättebra dag=) Puus

Vill ha, vill ha, vill ha

Vet än inte riktigt vad sommaren bjuder på för äventyr än men dessa stövlar känns så rätt. Man kan ha dem på festival,beachen, stan eller bara hemma på gården ja you name it ha ha ha=)Snyggaste gummistövlarna ever=).

Ha en jättebra onsdag=)

Blandade bilder=)
Lite fix för party, marken å moss samling med jullan=)


Älskade vän=)

Älskade älskade vän=) Jag är så glad att du är du! Såå roligt å mysigt det var att träffa er. tack för jättemysiga stunder, gott fika å bra shopping=) Måste ses snart igen!=). Å söta goa lilla William skrattade å kröp runt.

Massor av kärlek till er!

Vinter

Kollade igenom lite bilder från den gångna vintern å så här i efterhand tycker jag att den var väldigt härlig=). Varför klaga när vi äntligen fick vinter med mycket snö. Men som mycket så uppskattar man det inte lika mycket när man har det framför nosen.
Jag hoppas på en lika fin vinter till kommande år=) Men nu ser vi fram imot vår å sommar.


//Vera


Torsdag idag=)

Torsdag idag, vilket betyder att det är fredag imorgon wihoooo =) Tänk att man kan känna av våren fast det är 1 metersnö å -10 ute. Det är som att hjärnan är inställd på marsmånad=).Längtar så till barmark å +grader så man får ta fram vår jackan å damma av sommar garderoben. Kanske tom handla lite nya vårkläder.

I helgen ska jag åka till mitt hjärta å hälsa på, ska bli så kul att få träffa henne igen. Från 1:a dagen på lekis var hon min bästis å fick en plats i mitt hjärta. Så mycket roligt har vi hunnit med sen dess, vissa saker kan jag berätta men andra är något som bara finns i våra minnen ha aha ha ha ha.

Torsdags Kramar =)

RSS 2.0