Stockholm

Denna veckan har jag hittils spenderat i Stockholm, The big City. Åkte redan i söndags för att packa mig in i mammas lägenhet, slapp ju också gå upp så tidigt på måndagen.
Eftersom jag kursar så e man lite hängig på kvällen, men idag blev det att ta tunneln in till centralen å shoppa. Hittade ett par byxor som var givna i min garderob (ett par kostym byxor från Tiger). Måste säga att PUB är nog sveriges bästa galleria, om man kan kalla PUB för galleria.
Avslutade min shopping runda med en mysig middag med mamma på Pysslingen.

Stockholm e bra mysigt tycker jag =) nackdelen är bara att man skall springa runt i tunnelbanan. Men som allt annat så med lite övning så känner man sig som en expert =)

Nu skall jag gå å sova så jag orkar upp imorgon på kurs dag 3.

Carpe diem.


Kärlek =)Min sessa =)

Jobbigt värre.....

När jag var yngre kunde jag äta allt, visserligen tränade jag som besatt ett tag men även när jag slutade träna å bara åt å drack så nog var man slimmad.
Nu tycks varenda liten ljus brödbit, godisbit eller vad det än är med mer kalorier än morötter sätta sig på min kropp som lös deg. Vad har hänt med ämnesomsättningen ??? Är det som de säger att det händer något med kroppen vid 25?

Jag behöver verkligen sparka mig själv i b...., måste sluta skylla på allt å inget å traska till gymmet.
Hur får man motivationen att komma till en ???

Sköt om er alla!

RSS 2.0