Maskaran..

jag sa ju att jag skulle återkomma med en rapport på den vattenfasta maskaran från isadora, å jag måste säga att den höll måttet. Lite svår att få dit men när den väl satt så satt den fast. Såg bildbevis på Jennys blogg=).

testat å godkännt=)


Välkommen...

hösten=). Efter ett jätteroligt poolparty i helgen med ett härligt gäng människor, god mat, svalkande dryck(värmande) å plaskande så känns det idag som att sommaren är slut å hösten är här.
Jag tog alf höst imorse å började användandet av min fuskpäls väst.
 //Vera

Höst nyheterKollade H&Ms nyheter i online shopen och klickade hem dessa snygga plagg. Måste säga att H&M har väldigt mycket snyggt denna hösten. Några leggings å tröjor å annat snyggt som jag oxå gärna hade tagit hem, men jag började med dessa.

Härliga höst=)

Lite shopping....

blev det igår. Jag å jullan åkte in till Marieberg för att handla nya höstboots åt henne å då fick det bli lite till mig med.

En vattenfast maskara från till Poolpartyt på lördag som ska bli så roligt. Få se om maskaran håller vad den lovar, med klibbfria fransar.

En ny maskara till samlingen från. Jag har lite dille på att prova nya skönhetsprylar när de kommer ut å tror på allt vad reklamer lovar=).

blev två maskaror från Isadora i samma shoppingpåse. Har inte handlat Isadora tidigare av okänd anledning så jag tänkte att det var dags att prova.

Vill oxå slå ett slag för Body & leg shine från Body shop. Förlänger brännan lite i höstmörkret å ger lite lyster till trötta kroppar.btw jullan är super nöjd med sina nya Boots/stövlar =)

Kram

Upp, Upp, Upp

Lite klättring med bla Mia å Gustav blev det oxå i sommras. Riktigt riktigt roligt å jobbigt för kroppen. Hade träningsvärk i flera dagar efteråt, det är vid dessa gånger man förstår att man inte använder alla muskler så ofta. Det var oxå födelsedagsfirande å grillning blandat med klättringen. Alltid så gott med mat när man är ute i skogen!

Tidigare på dagen gick vi runt Lindesjön med lilla hjärtat. Där fick vi vänta på att kossorna å tjuren skulle vara vänliga att akta på sig så vi vågade gå förbi hagen=).
Oslo: mycket skratt å personalfest

Våran resa till Lisa var så lyckad från start till hemkomst. Eftersom Lisa var bjuden på personalfest å hennes chef ville att hon skulle dit så blev vi med bjudna=). Kan säga en sak å det var att den personalen å vi släppte loss=).  Temat var after beach/ski så på bilderna ser vi lite roliga ut=).


Sommaren 2010=)

Denna sommaren har varit den bästa=). Jag/vi har hittat på så mycket roligt. Började sommaren med att flyga miniplan över Örebro med min Ted och Henrik. En rolig upplevelse! Jag Julia å Ted var till eskilstuna djurpark. Jag, T, H och M hälsade på Lisa i Oslo. Också en upplevelse å en av de roligaste resor jag varit på=). Kan fortfarande skratta åt hur snabbt det går att lära sig ett nytt språk=) eller hur bra Marcus var på Norska kanske jag ska skriva=) En snabb visit på P&L. Midsommarfest i det gröna med grillat vildsvin på menyn. Vi var oxå till Skara sommarland med husvagn där jag fick mig en bi lektion(som jag nu tyvärr har glömt hälften av=) av Teds snälla mamma. Julia lekte å plaskade på skara från 10 när de öppnade till 19 när de stängde, sen sov hon gott i bilen hem.
Helgen som gick var jag å T ute i skogen å åkte 4hjuling, väldigt mysigt!!=) Jag kände mig som en riktigt skogsmulle=)

Så många skratt och mycket mys har förgyllt min sommar.


RSS 2.0