Lackat

Snyggt till julfester.


//vera


Tisdag

det var inte bara konsult som var i Budapest i helgen. Snygga Carolina Gynning var oxå med planet, men hon var i Budapest på en kärleksweekend.
Jag som många andra läser hennes blogg och när vi checkade in och jag i farten gick förbi henne så var det nära att jag hälsade. Tänk att en människa kan kännas så bekant=).


//Vera

By night
Kom hem i söndags natt efter en väldigt trevlig resa med sena kvällar och mycket skratt. Vi var på julmarknader, vinprovning, sightseeing med en energisk guide som hette Nora, shopping och så klart möten. Budapest är väldigt snyggt med sina stora byggnader och speciellt på kvällen, tyvärr gör min telefon kamera dem inte rättvisa.


//Vera


Budapest

Det är julmarknad i Budapest i Från slutet av november fram till jul och det är hög julstämning att gå och kolla på alla lysen och julmusik i staden. Ikväll efter kursandet gick vi en sväng på stan för shopping. Hittade en liten grej till jullan. Nu ett bad tror jag efter att ha tappat bort oss på stan och gått alldeles mycket mer än vad som behövdes för att komma hem så behöver jag tina upp:). Budapest är förresten ga slitet på sina håll men har riktigt pampiga byggnader.

//Vera


Phu

Tog faktiskt en powernap igår, inte ofta jag gör det men igår behövdes det.Gårdagen var lång och det var en väldigt trött Vera som natta kudden igår kväll, efter resa, julmarknad, kurs och middag på stan.

//Vera


Snart så

Klockan ringde 2:55 inatt. Nu har vi precis fått i oss lite kaffe på arlanda så nu är jag snart en människa igen:). Första kommentaren när jag klev på bussen imorse var en kollega som sa: du har ju inte vaknat än( å jag kan säga att han hade rätt). Hörs från Budapest.

//Vera


Förhoppningar

Teds fina föräldrar och lilla syster åker till Kenya nästa måndag för att vara där i 3 hela veckor. Om jag känner dem rätt så kommer de se och uppleva helt fantastiska saker på deras resa. Jag väntar glatt på kort:). En fundering jag har är dock hur jag skall fixa ett så fint pepparkakshus som Julia och Margareta bakade förra julen??:) kanske bara ska baka hederliga pepparkakor. Lite som Pippi:)
//Vera


Gossip

Gossip girl i soffan nu. Tidigare idag pyntade vi lite:).

//Vera


Dagens

Fredag idag och massage på jobbet. Bara att köra igång:)


Snart helg


Kjol och skjorta/bikbok, Skor och klänning/ Jenny skavlan for bikbok, top och väska/ginatricot
Jenny Skavlan for bikbok är enligt mig en riktig hit. Vill ha allt. Jag gillar att blanda enkelt, mycket svart och vitt med olika detaljer.

//Vera


Planering

Nästa vecka så skall jag flyga till Budapest med jobbet, så nu börjar planering med packning. Vad ska man ta med, hur många skor får plats? Kommer det vara mer bagage hem som ska få plats? Jag har aldrig varit i Budapest så det ska bli intressant.

//Vera


Bloggaward

Fick en bloggaward av fina hanna,

Och här har ni mina svar:

1. Varför började du blogga?
jag började blogga till en början som en typ av dagbok, men efterhand har det blivit min egna inspirationskälla. Jag gillar att läsa andras bloggar för att få inspiration och tycker det är roligt att pussla ihop egna inlägg.

2.Vilka bloggar följer du?
Jag följer bla Hannas blogg (tack för tipset ang Babblarna, Teds systerson gillar dem skarpt=), olika kändisbloggar och letar mig runt bland inredningsbloggar.

3. Vilken är din favoritfärg?
Svart, vitt, grått men försöker hotta upp med färger=)

4. Vilken är din favoritfilm? 
Fast filmerna(alla 5) 

5. Vilket land/länder vill du besöka och varför?
Högst på listan står den stora staden New York, vill gå på manhattan och andas storstads luft. Vill också besöka Dubai. Alla storstäder och fina stränder lockar mig om jag skall vara ärlig=).

Jag skickar vidare denna bloggaward till Angelica och CJs.


//Vera

Dagens detalj

Halsband från Gina.

//vera


Mitt i ingenting

Tisdagar....Man har kommit över chocken som man lever hela måndagen på och mer dagar kvar att jobba än vad som jobbats, men egentligen varför är det så?:) tisdgar kan ju vara lika bra som en torsdag, det blir ju vad man gör det till:) Bilden är på teds super snygga tröja:)

//Vera


Farliga bok:)


Jul

Den röda julen får ligga på hyllan i år.


Tröstisar

Så söta tröstisar landade i våran låda igår. Så mjuka å gosiga plåster. Finns att beställa hos blaelefant.se

//Vera


Fredag

Idag ska det drickas mycket vatten:) måste skärpa mig med mitt ynka ett glas om dagen. Idag började morgonen med tända ljus i mörkret å frukost med Ted. Inte varje dag vi går upp samtidigt( jag brukar alltid sova minst en halv timme längre än honom:) önskar er en trevlig fredag!

//Vera


Holiday

Vad jag myser när julinspirationen landar i lådan:) jag älskar julen och all mys med familj och släkt. Ska bli så roligt att pynta i huset! Funderar på om Julia ska få en egen gran och pynta med allt fint som hon gjort i skolan. Tror det skulle vara uppskattat:)

//Vera


Lördagar

Lördagar är vi sämst på att blogga enligt studier, å jag tycker det är ett gott tecken:) anledningen att bloggarna går ner över helgen är nog för att vi umgås med våra nära å kära:) en bild på mina hjärtan får pigga upp mig denna måndagsmorgon:)

//Vera


Början

Då var det en ny vecka å nya tag:) för ca 1 år sedan så cyklade jag 20 min+styrka nästan varje dag efter jag nattat jullan men det slutade jag med lika snabbt som Ted slutade ligga ute på jobb. Jag bytte träning mot soffmys:) å hur mysigt det än är så behöver man båda. Efter nattning av lill Gos så var det bara att hoppa upp:)

//Vera


Alexander Mcqueen


Dagens vill ha=)
//Vera

Värmande

Stora tubhalsdukar är en favorit när det börjar bli kyligare ute eller när man vill ha skinnpajen på lite längre in på hösten. Drömmer om en Alexander mcqueen sjal, så snygga, fluffiga och i Kashmir. Men så länge vi inte vinner på triss så dreglar jag vidare framför datorn:). Måndagen avklarad nu kör vi en tisdag:)

//Vera


RSS 2.0