Dagens

Idag är det skjorta under som gäller. Gillar varmt höstmode:)!

//Vera


Hm

Versace designar för hm och kollektionen släpps 17/11 men för mig är det lite mycke färg å glitter. Men jag skall ändå in å kika på nätet den 17:). Kollektionen släpps även på nätet denna gång och vill man köa till butik så finns kö reglerna på hm s hemsida:)

//vera


Lackat och på tiden

Lackade naglar är nästan ett måste så här på hösten. Behöver man iaf inte se kvalitén försämras med kylan. Idag frissan efter jobbet och det ska bli skönt att bli av med utväxten.

//Vera


Blomma

Jag är lyrisk. Dem blommor om:) detta är något nytt hos oss.

Vera


Tavla

Vi gillar mycke samma saker och det är förutsättningen för att det ska in i huset:) dessa föll vi för direkt.

Vera


Gillar

Våra stolar i köket. Så roligt när man hittar grejer till hemmet som både jag och Ted gillar.

//Vera


Efter

En efter bild på vardagsrummet.

//Vera


NaturellNya tröjan är på idag vilket betyder att den får stanna. Varför känns det som att jag har ett monster i garderoben som äter upp mina tröjor=)? Min trötthet så här på fredag gör att idag är det sminkning al naturell. En sminkad bas och markera ögonbryn.
Massage idag på jobbet, härliga fredag.

//Vera

Kap


(Denna bilden är inte dem leggingsarna)

Jag gick helt påsnacket hos en av försäljarna inne på Vero Moda i Sthlm som fick mig att köpa de bästa leggingsarna som gjorts enligt henne. Ted tyckte nog att jag var lättlurad för han hade lyssnat på flera stycken som köpt när hon predikat=). Men men hur som de är verkligen jättebra. Sitter och håller på plats=).

//Vera

Mot örebro

Härliga krispiga höst:) Örebro en snabbis nu på morgonen.

//vera


Maxi kjol


Tips på Kjolar från Topshop ca 350 kr styck. Den jag hade på mig i tidigare inlägg är från hm och finns fortfarande kvar men till ett REA pris 75kr=) Kunde inte låta bli att lägga med hjärtstrumporna=) Hur snygga är dem inte?=)

//Vera

Lite bilder av sommaren 2011


//Vera

Svamp

Julia fick i våras berätta vad hon ville göra till sommaren och en av sakerna var att åka till svampen i Örebro. Jag kan inte säga att jag är så imponerad av stadssvampen men Julia var det och det är huvudsaken:)


Gårdagen

Det var så mysigt att hela familjen fick kramas igår. Jag är så stolt över min fina lilla och min stora med så klart:). Min beställning från Laredoute kom hem igår och jag blev lite missnöjd över färgerna på tröjorna men tror jag behåller dem ändå. Ska fundera över dagen. Alltid skönt med stickade mysiga tröjor.

//vera


Mys

Idag får jag hem min gosiga lilla:) ska mysa in mig i henne ikväll. Det bästa som finns är när familjen är samlad!

//Vera


Nöjd

Köpte höst skor via brandos iår och är väldigt nöjd både med brandos och skorna. Jag ville ha en enkel sko med inte för hög klack och inte så utmärkande. Och så skulle de passa till alla typer av byxor. Det blev ett par vagabond med ett spänne på utsidan.

//Vera


En dagens

Plockade fram långkjolen igen. Skulle helst vilja ha en transparent kjol från tex topshop men en "vanlig" får funka så länge.

//Vera


Klick klick

Klickade hem två stickade tröjor från laredout igår. Vita kabelstickade. Bilder kommer när jag fått dem. Idag blir det att besöka en vän från förr: gymmet:) Btw så har jag en ny Loka love:)

//Vera


Känns som igår

Vi började att rustade huset. Bilden är från i våras när vi monterade kök( i vardagsrummet).Så skönt att det mesta börjar ta sig. Å hela familjen trivs så bra:). Nu håller vi på att planera badrummet, tror det kommer bli riktigt bra.


En lyckad dag

image description
image description
väldigt nöjd med dagen i stockholm trots lite stressigt =). Vi började med en mysig och god frukost hos svägerskan med familj. Julia bestämde vid frukosten att vi skulle ta med lilla S på stan så M och G kunde fixa lite själva. Det var en stålt Julia som gick med vagnen=). Då vi var kvar i järvastaden till lunch innan vi åkte in till City så fick vi lite bråttom, så på ca 3 timmar shoppade vi och åt lunch. Jag fick iaf med mig en röd skjorta, ett par jeans och en vit polo(tycker jag betade av en del på listan). Julia fick oxå med sig en del kläder. Bara Ted som inte fick med sig någon vinter jacka hem. Men vi får planera in en till tripp med mera tid på staden=).
Vi avslutade dagen med ett besök på naturhistoriska och en film på cosmonva.

//Vera

imorgon

är det en tripp till Stockholm inplanerad. Så mysigt att åka hela familjen. Vi ska hälsa på M, G och lilla S. Det blir frukost och kvalitetstid hos dem. Vi ska också shoppa och gå på museum.

Min lista på ting som jag skall försöka beta av i Sthlm:
* Blazer (av den lite längre modellen)
* Vit polo
*Röd skjorta (typ bilden men instoppat)
*olja för håret
*stickad tröja

Å så något jag inte ska ha men dagens vill ha: Röda Dr Martens

Få se om jag kommer hem med något.

//Vera


RSS 2.0