Fredag

Har kört bror till sin tjej i Kristinehamn ikväll. Eller kört å kört. Då vi hade en liten golf å två barn med barnstolar så blev det en liten plats kvar i baksätet som då passade mig ,så blev man förvisad till baksätet=)
Längre än vad vi trodde var det oxå.

Snälla tjejen som är kock bjöd på god mat när vi kom så systrarna var sååå nöjda =) Tack Bea.

Du är vackrare när du skrattar än när du gråter =)

Julia

Det är så mysigt att få vara med Julia. Så lite gör henne så glad. Tex repeat på en speciell låt i bilen eller att man kollar på samma film 3 ggr samma vecka. Tänk om alla kunde bli glada för så lite =)

Hemma igen

Å så var man hemma efter ett par roliga dgr i Sthlm. Nu mer är man diplomerad ha ha ha=) Vi skålade med champagne å fick hämta diplomen under jubel =) Det har varit en otroligt rolig grupp att vara i.Vi har skrattat så jag nästan har ont i kinderna. Härliga människor =)


Delar av 2009 =)

Julia tog hål i örat och var på upptäktsfärd i nya trädgården =)Lite lek med kusinenMallorca =)

Stockholm gång 4

På tidiga måndag morgon åker jag till Stockholm för att lära mig det sista av utbildningen. Så på Onsdag em är jag Diplomerad personalassistent =)

Känns både roligt och lite sorgligt. Roligt att man har utbildningen, men tråkigt att säga hej då till de härliga människor jag kursar med. Vi är 6 st väldigt olika människor i olika faser i livet men ändå så har vi så mycket gemensamt. Känns också lite tråkigt att det är slut pga att jag har älskat att gå utbildningen. Så kul att lära sig nya saker =).
Det som också varit så bra med utbildningen är att jag vet lite mer vad jag vill med mitt liv. Jag vill hålla på med personal och de mjuka bitarna å inget med siffror om det inte handlar om lön.
Jag får också så mycket ny energi varje gång jag varit i Stockholm. Allt går i Vera fart =)
Å så passar man ju också på att shoppa när man är där så hur skall det nu bli =/// Det får bli helger i Stockholm istället =)OAO//Vera

Länge sedan =(

Nu var det länge sedan jag skrev, men jag skall försöka att bättra mig. Är hemma idag med hängig Julia. Hon fick dos 2 av vaccinet igår så inatt kom febern krypande.
Jag tycker vi haft en jättemysig dag med spel å målarblock, men precis innan Julia somnade så sa hon: vi måste hitta på något när jag vaknar. Vi kan ju inte bara sitta hela dagen. ha ha tänk vad olika man kan tycka.

//vera

RSS 2.0