Fredags inspo

Perfektion från Elin Kling. Bilden är från MANGOs lockbook.

Trevlig fredag!


V 26

Nu är vi inne i vecka 26 och enligt studier så känner liten nu beröring och uppfattar ljud. Det är så härligt att familjen växer. Snart har vi två älskade gryn hemma( jullan kanske är lite stor för att kallas gryn, men vårat lilla gryn är hon allt:)
Idag är det jobb, möte på skolan å trädgårdsarbete på schemat. Måste oxå börja skriva lista på grejer som skall inhandlas till liten.

//Vera


Jacka

Kanske inte ska köpa ny jacka i en storlek som sitter bra i dagsläget, men är väldigt sugen att köpa en stilren, enkel, svart kappa. En av favoriterna kommer från Rut m.f.l
Snart fredag och det firade jag med ansiktsmask, hårinpackning å brynfärg. Efter migränanfall nr3 i måndags kväll som satt i ( i mindre skala) tills igår kväll så kände jag att det behövdes lite uppfräschning;)

//Vera


Söndag betyder mys!

Idag är det allt fokus på familjen. Efter förkylning med problem i bihålor och migrän hela kvällen igår så saknar jag att mysa och ge allt till min familj.

Nu fika:)


Höst

Idag är en riktig höst dag. Och en fin sådan. Solen skiner och det är krispigt ute. Jag ligger och vilar i soffan då mina bihålor håller mig sovande( vaken) i upprätt ställning om natten. Men vad passar bättre än att surfa runt/läsa om höstmode. Hittade en perfekt kombo från mango med blått och blått, slits, längd, stickat och boots.

Fredag idag vilket betyder veckens bästa dag!


Nyhetsmorgon

Förkylningen har klubbat mig, men jag hoppas kunna rycka upp mig snarast:).
Kurerar mig med te, soffa och hemma tv.
Idag är vi inne i v 23 och liten är nu ca 20 cm lång(kort) och börjar kunna uppfatta ljud och buffar från omgivningen:) Julia klappar å sjunger för liten och fick i söndags känna en liten spark för första gången. Lyckan var total:)

Trevlig tisdag alla.


Ett bra köp

Smörjer in magen med olja från decleor. Går direkt in i huden och gör en sammetslen. Jag är nöjd:)


//Vera


Fynd

Jag hittade denna snyggingen till hemmet. Så fin, gillar kulramen och att man kan tyda en liten kanin på stolsryggen.//Vera


RSS 2.0