Rus

Känslan efter ett träningspass är svårt att beskriva. Ett rus av belöning med tok bra humör!

Glossybox maj kom idag oxå vilket resulterade i lite provning:).

//Vera
City

Varför längtar jag till storstäder så fort solen lyser? Älskar städer med deras utbud, men när solen lyser borde ju tankarna dra mig mot landet. Men icke, jag vill sitta på en uteservering i solen, äta och dricka gott och bara vara.
Idag frissan, så skönt( på bilden ser ni utväxten som jag inte önskar någon:).

//Vera


Den blomster tid

Nu blommar syrenen hemma och det luktar så underbart. SOMMAR! Kommer ihåg när jag var liten och mamma alltid hade plockat (klippt) en stor bukett med syrener till mig på min skolavslutning.

//Vera


Vitt och Kate

Inspo från Mango. Vitt, vitt, vitt och Kate Moss. Alla rätt.

//trevlig tisdag


Rutin

Varje kväll innan jag somnar smörjer jag in läpparna och nu mer även händerna. Jag är mer eller mindre beroende av mina läppbalsam( som Maria montezami: 50ggr om dagen:))

Trevlig onsdag!

//Vera


Like the spring


Väska House of Harlow, Halsband Dogeared, Armband Sophie by Sophie

Kan inte sluta tänka på halsbandet ovan. Jag vill ha ett smycke som betyder så mycket för mig att det sitter på varje dag. Litet och nätt, Dogeared( hänget är bara 9mm brett) och Sophie by Sophie har allt detta.

// Vera


Dagens tips

Om ni som jag älskar Monki s kläder så är vi glada helgens erbjudande.

//vera


Energi

Värme och SOL ger mig massor av energi, lika så Sthlms helgen. Kan inte sluta att tänka på den underbara Kungsträdgården som står i blomning.
just nu sitter jag på taket å lapar sol innan det är dags för mer jobb.
//Vera


Underbar och älskad

Idag skulle vi Cykla till jobb och skola. men hittade inte min cykelnyckel, så det fick bli bilen iaf. Fast Julia stod redo och klar med sin cykel( hjälmen på och fötterna på trampan) så sa hon så mysigt: det gör inget mamma. Älskade unge! Så ikväll blir det att leta nyckel, förhoppningsvis hitta och sedan cykla på lite äventyr:)

Trevlig onsdag alla!


RSS 2.0