Nu som då...brudar

Min kloka syster sa en gång till mig att bästa brudar består och hon hade så rätt. Livan, My, camilla, Sofia och Lisa är brudar älskar jag lika mycket nu som då.
Emma(MY) var den jag träffade först, hennes farmor var min dagmamma så jag var inte mer än året när vi först drog varandra i håret. Å det kanske inte låter som kärlek men det var det=). Liv(Livan) träffade jag på bussen till lekis och sedan första dagen på lekis har hon varit min Liv. Camilla är ju en bångbro bonde=) så henne träffade jag inte förrens i 7.an men vi hittade varandra och gjorde mycket bus i bångbro ihop=). Sofia var oxå när jag gick i 7.an, vi hade samma intressen kan man säga och så var hon med oss på bussen å bussen den gick till ställdalen. Lisa kom till som en bonus lite senare men har sedan dess stannat i mitt hjärta.
Vi 6 var oskiljaktiga=). Så mycket roligt (mestadels i ställdalen och med en del alkohol). Jag kommer ofta på mig själv att när jag berättar för andra allt roligt och förbjudet jag gjort i mitt liv så är det från våran tid med er som sällskap. Ni kan vara lugna jag ska inte berätta om allt här i bloggen ha ha ha. Vissa saker vet bara vi och stannar hos oss, känns faktiskt lite kul att vissa hemligheter fortfarande är hemligheter trots att vi vuxit upp=) ha ha. Jag är väldigt glad för allt tok å alla äventyr vi hoppade på för det har gjort mig till den jag är=). Vi satt aldrig fast, kom det en möjlighet till äventyr så tog vi den=) Min syster har oxå alltid varit viktig i mitt liv, hon har tagit hand om mig, skyddat mig(när jag strulat till det=) och alltid funnits där. Vi skrattar ofta och mycket åt alla upptåg vi gjort=) Massa kärlek till er brudar.
Lite kort: en del suddiga=)I den åldern var vi inte lata alla trampade vi å cyklade mist 14 km om dan=) alla förutom Emma som satt på pakethållarn å läste tidning=) ha ha ha. Mycket galet har vi gjort men fy fn vad roligt vi haft=)

Puss på er!

underbara under och mer

som säkert de flesta i detta avlånga land så har jag sett reklamen för Gina tricot med underklänningen. Ordet underklänning låter gmmalmodigt, jag vet men hittade inget rättvist namn till den=).  Hittade oxå andra under från GT. Förresten så tycker jag att den förra Gina modellen var bättre. tycker ni som jag?

Under från Gina Tricot övrigt från Bik Bok.

//Vera

Original..Jag vet inte om jag skrivit det förut men jag gillar personer som är lite annorlunda. Kanske är det för att jag kommer från kopparberg å har den pappa jag har. För er som inte träffat honom kan jag ju bara säga att han är som en korsning mellan världens snällaste st bernhard och farmors rosa spetsgardin. För snäll för sitt eget bästa, inte alltid rumsren å tantig. Jag har många gånger tyckt att han är lite pinsam men sa snart jag lämnade tidiga tonåren så förstod jag att det var sånna som han som förgyller tillvaron. Pappa är en av de roligaste människor jag träffat=).
Flera original som jag gillar: När jag först tittade på big brother så hittade jag favoriten på en gång, allas till en början hat objekt blev min favorit  : Gynning.
Hon har gjort så mycket galet å oaccepterat att hennes böcker tar fram många skratt. Samma sak med Anna Anka, olinda(paradise hotel). Jag gillar människor som inte sitter fast, lite fart å fläkt behövs=). Ett original som många med tiden lärt sig tycka om är Maria montezami, allas st bernhard.

Ps förkylningen har tagit mig med och min röst ds

//Vera


Pyntning å lussebullsbak..

Idag är det torsdag vilket betyder att hela familjen samlas igen. Julia å jag väntar på Teddan=). I helgen nalkas det pyntning.. å jag vet att många/några tycker att jag är för tidig men tycker det är så mysigt med lite lampor och ljus i fönstrena. Lite mera mysfaktor med julpynt i hemmet. Jag och K på jobbet pratade om stora pappstjärnor igår. Jag har 2 stora pappstjärnor tillvardagsrummet, å jag älskar dem. Hoppas att Ted å Julia gör det med=).
Det kommer att bli mycket vitt julpynt hemma hos oss i år=)

På lördag ska jullan å Margareta baka lussebullar, så nu väntar jag ivrigt på lussefika hos svärföräldrarna=). Jag hoppas å tror att även om inte jag å Ted är med å bakar så spar de snälla lite åt oss=)Trevlig torsdag på er alla=)

Måndag idag

betyder söndag igår, å det var lite betong kebba igår=). tack alla för en kanon kväll,med mycket skratt å dans=)Vaknade vid 10 första gången men bestämmde mig snabbt för att krypa närmare Ted och sova en stund till =). Sedan iväg för att fira pappor. Först till svärfar som var ute i Aspafallet, där vi åt mummsig kladdkaka. Sedan till pappa där det bjöds på tårta. Jullan kom oxå hem igår så nu var hela familjen samlad igen=). Tyvärr åkte stor hjärtat till stockholm imorse, men inte utan att lämna två  fina lappar på köksbordet, en till mig och en till Jullan=). Såå uppskattat=).
I fredags var Jag, Ted, Markus och svärfar till arena hallen och bowlade och sedan på fenix och åt god mat. Trevligt att man kan göra detta i linde tycker jag. Det har varit en kanon mysig helg!
Lite bilder från i fredags och från bion förra helgen.
//Vera

helg...

men det är med lite blandade känslor jag välkommnar denna helgen.Allt är underbart men problemet är att Det är en sån där fredag när min lillstrumpa åker till A. Jag och Ted var och lämnade henne på fritids och önskade henne en trevlig helg, men kramar var hon lite snål med skruttan(skruttan får jag btw inte kalla henne, för henne själv hahah så jag gör det bara när hon inte hör=).Men hon kommer ju hem till oss igen på söndag igen, förhoppningsvis lite mer kramsugen=).
Igår när ted kom från Sthlm så blev det lussebulle och glögg för jullan. Hon var nöjd=). Passade oxå på att fynda en lampa på Stil & Tings outlet igår som jag är riktigt nöjd med.
Något jag oxå skulle vilja handla är ett par uggs till mig (Å till jullan om hon inte hade en egen vilja å inte ville ha sånna hihi). Har ett par kopior som jag bott i varje varga vinter sedan högstadiet, å de börjar bli lite slitna=). Bilder nedan på vilka jag vill ha å så ett par som jag skulle vilja ställa på hyllan hemma bara för att de är så söööta=)
Dock ligger ju prislappen på 2700-3700 för de övre och 800 för de sist nämnda=(. Men alla får drömma.

Nu tillbaka till att fundera på vad denna helgen bjuder på för äventyr=)

Trevlig fredag på er alla!

We did it!

Nyss hemkommen från träning med K. Efter ett par veckor av uppehåll av olika anledningar så är vi nu laddade och på G igen=).
Anledningen till att jag sitter här nu å bloggar när min sov klocka egentligen ringt för längesen så är det för att det tar ett tag att varva ner efter ett hård körar pass=).

Lite bilder på lill strumpan=), lill sessan, lill hjärtar, hjärtegullet, saga, mammas gull, kärt barn har många namn=)
Julia älskar när hon får bestämma vad vi ska fota, här är ett Julia bestämmt kort=)

//Vera

Blommogram=)


Dessa underbara blommor lämnades nyss av hos mig på jobbet. Han gör mig såå lycklig!

Läängtar=) 

dagens bild


Json å Dson=)

//Vera


Bilder från överaskningen...

när Ted fyllde så fick han en överaskningstripp av mig. Ihop med några äventyrs bröder så planerade vi resan till sala för gruvvandring och höghöjdsbana. 3 födelsedagsbarn var det  som firades i sala, Ted, Mia å Markus. Ted fick veta innan då jag inte visste vart han hade gummistövlar å dyligt=) men Mia å Markus fick glatt packa/ta med sig packad väska utan att veta destination=). En äventyrlig och rolig tripp=). Min bonus pappa tycker att det äntligen börjar bli lite ordning på mig(han menar alltså att jag väljer bort staden för skogen=) =).


På återhörande//Äventyrarn=)

Sthlm i bilder

här är dem, några av bilderna från min,T,K & Js tripp till Stockholm. shopping, bad, casino look, mys,Några glas tre apor å massa skoj=).=) Vera

Sthlm med T, K & J

helgen som gick spenderade vi i den underbara staden Stockholm. Jag kan inte låta bli att gilla farten å alla olika människor som är i den staden. Skulle kunna sitta på ett fik under en filt med en kopp varmt å bara titta på folk. Alla olika stilar, sätt att vara å alla skratt.
Å många skratt det blev det även för oss. Härliga människor som sov på Clarion den helgen=)  kommer att längta tillbaka till sthls helgen både en och två gånger. Får vi göra om hörrni=). "Å snart" är det ju stötet oxå som vi kan se fram emot=)

Jag kan inte bifoga några bilder än då jag inte fått dem från minnet å in i datorn, men det kommer=). Behöver bara få hem min T först så han fixar=) ha ha ha.
Kort finns redan nu att titta på Karin blogg http://karindam.blogg.se/. En bra blogg med mycket bra uppdateringar=)

Idag blir det handboll( å se nu till å vinn Lindesberg!!) med jullan å T. Min å Jullans första match=). Å imorgon blir det 3D bio med massa poppcorn som jullan beställt=)

Önskar alla en trevlig helg
//vera


Award..Tack Hanna för nomineringen=)
Sju saker om mig

*jag börjar ett nytt träningsliv varje måndag
* Jag är en riktig mys person( Lycka är familjen)
* Jag älskar julen (läängtar)
* Ska bli bonus moster=)
* Äter helst Teds fisk soppa
* Vill plugga
*Älskar övveraskningar 

//Vera


RSS 2.0