I brevlådan

Lite vårkänslor:). Idag är det 8 dgr kvar till bf och det känns i axlar å rygg nu. Blir lillpysen en -12 eller -13?:). Tänk att man kan älska någon som man inte träffat.

//Vera


Soffhäng

Dagens vill ha är ett armband från Edblad "Monaco thin". Gillar den tunna kedjan och färgen så klart:).
Går att beställa från kyssjohanna.se
Nu soffhäng med bästa tjejen.

//Vera


At home

Älskade familj och grillning i snön.

Kram


Shopping

Idag har vi varit i Örebro hela familjen. Lillan hade presentkort att lösa in, och tro mig hon hittade en hel del:). Jag själv köpte lite peppning på rean och en bryn penna från UNE.

J är nattad med julklappsbok ( note to my self: måste köpa mig en ny bok, så jag har något att läsa efter nattning i plogningstider)jag inväntar T för att kolla på inspelad VS:)!

Kram


slappardag

juldagen har varit en riktig slappardag för mig. Både J och T är på andra äventyr men imorgon blir det familjedag.
idag lyssnar jag på Kate Boy-Nothern light å ska snart hoppa in i duschen,färga brynen och göra en ansiktmask. Har jag förresten berättat hur träningssugen jag är ;) snart så!
kram

Överraskning

Fick en tidig "föda bebis present" av min underbara sambo igår <3. Lyckorus!

Ikväll har vi varit på middag igen, 3rätters å mys:)


Goldies

Var in på metromode och läste deras senaste nummer ( så bra att de går att läsa även på nätet) och hittade dessa underbara koppar från Reiko Kaneko. Måste kolla med mannen här hemma men en julklapp till oss själva kanske är på sin plats=). Nagellack i favvofärgen står oxå på min önskelista.
Dags att göra sig iordning och åka ner på stan för att leta på de sista klapparna. Senare ska vi till MVC, och sedan avslutar vi dagen med middag hos svärisarna med mina föräldrar.
 
Kram

Dagens och morgondagens vill ha

 
 
Sacrf/ 2ND DAY
 
Denna scarf står högt på min önskelista. Till min nya skinnjacka skulle den bli perfekt. Bild lånad från Day s hemsida, där den också går att beställa.
 
//Vera

Countdown

Nu räknar jag ner till ledighet:). Ett par timmar kvar å sen loggar jag ut för semester och fl. Ska följa med lillhjärtat till skolan imorgon, ska bli så mysigt.
I helgen som var åkte vi pulka och Julia fick ner även mig i en pulka:). Jag var dock inte lika vågad som Julia och Ted:)

Kram


Den perfekta

Klänningarnas klänning kommer från DAGMAR. Drömmen på nyår ( inte detta år dock, iår satsar jag på en töjbar "little black dress" och ett stort halsband i guld färg).

Nu jobb:) sista jobb veckan!:)
( bild lånad av modegallerian.se)

Trevlig måndag alla!


Söndagsmys och snö

Idag har vi börjat dagen med mys till julkalender och tända ljus. T har plogat sedan igår middag så när han kommer hem ska jag å J fixa mat å så ska det mysas vidare:).
Förvärkarna kommer allt tätare och jag vaknar på natten av att lillen grejar:). 22 dagar kvar till Bf.

Nu ut å leka i snön:)

Kram


Magen v 37

Idag är det myströjornas myströja som bäddar in magen. Snart är det nog dags att ta en titt i garderoben bredvid min:))

//Vera


Ytligt

Jag är sugen på att klicka hem dessa två då jag läst mycket bra om UNE. Är det någon som provat UNE?

Idag är det lucia på Julias skola och jag längtar:) älskar traditioner och december mys.

Trevlig onsdag//Vera


Tisdag och inspo

En blogg jag läser varje dag är Anine Bing som bloggar för mama. Hon har en klädstil som jag gärna hänger in i min garderob. Hon här även ett eget märke, ANINE BING. Hennes egen design speglar hennes egen klädstil. Allt i min smak:). Skinnjackorna är outstanding.

//Vera

 


Fint

Tycker detta armband från Sophie by Sophie är så fint.

Måndag igen å 28 dgr kvar till bf:). Nu får han gärna titta ut, men hoppas ändå han ligger kvar en stund till och lägger på sig lite vikt:)
Nu jobb sen hem å måndags mysa:)

//Vera


Yeey

Den är på väg:). Snyggaste jackan kommer från ZARA.

//Vera


Kanske mitt bästa köp

Mina easytone från reebook har varit min räddning genom hela graviditeten och jag har nog aldrig använt ett par skor så mycket och ofta. MEN nu vill jag snart kunna variera mig:) vill ha högklackat.
Vi går nu in i v36 och mållinjen närmar sig. Vi längtar!

Kram Vera


RSS 2.0