Muddy water

Ett av mina favvolack är från Isadora nr 611.
Nu hör jag att lilla Godingen håller på att vakna.
//Vera


Lite om det mesta

Fick stora boken om barn i julklapp av Ts lilla syster och jag tycker den är ett väldigt bra hjälpmedel. ( jag valde ut den själv hihi). Har hittat allt jag sökt efter och samtidigt fått massor av tips. Provade träningsprogrammet för mamma och barn som finns i boken, en mysig stund med bebis:). Sol och måne massage är oxå tips i boken. Mycket handlar ju om att själv bestämma vad som passar för just oss å våran familj, men lite stöd och tips är ju aldrig fel:).

Trevlig fredag alla!


Välkommen

Söndag 6/1:kvällen började med finbesök av H, J och söta T. Vi gick sedan och lade oss ganska tidigt då vi var trötta efter alla sena kvällar vid jul. Vi hade pratat mycket med Julia ang barnvakt den natten/dagen vi skulle komma att åka till bb så hon var väl förberedd. Som tidigare kvällar började sammandragningarna i samma stund som jag lade huvudet på kudden, men inte så att det gjorde ont. Jag började klocka mig själv strax efter 22 och hade då 11 förvärvar på 30 min. Gick på toa och försökte somna om, väckte sedan Ted vid 23 och berättade att värkarna började göra ont. Värkarna gjorde ondare och ondare, när jag inte kunde ta mig tillbaka själv från toan( alla dessa toa besök man gör som gravid:) och ännu mindre ta mig upp i sängen igen så ringde Ted till förlossningen. Margareta och stig-Inge kom för att ta hand om Julia och vid 01:30 åkte vi till Örebro. Profylax andning och Teds arm var mina bästa vänner på resan in. Väl på förlossningen gick det fort, jag hade min underbara sambo som smärtlindring( han baddade min panna och var ett helt fantastiskt stöd. Tittade inte upp ur hans famn förrän lillen var ute). Levi föddes den 7/1-13 kl 02:55. ( På beräknat datum)Han vägde 3175 och var 49 lång. Det var en väldigt bra förlossning och jag är så tacksam för min fina familj.

Kram


Till den lille

Dagens vill ha till lillen är dessa snyggingar från ZARA. Liknar hans pappas humör byxor:)

//Vera


Godbit

En snygging på rean är denna klänning från G-star. Finns hos Zalando.se

Vi har haft en väldigt mysig helg med Kärt återseende och mycket god mat. Nu blir det söndagsmys i soffan med min fina familj. Ska försöka få T att sova lite( jag ammar, men förutom det så är det han som tar hand om lilla L på nätterna så jag ska få sova, och han gör det med ett leende) jag är så lyckligt lottad som har han i mitt liv <3

Kram


Lycka att vara 4 <3

I måndags blev vi 4 i familjen. Lilla Levi kom till världen 02:55. Han kom på bf dagen och hade bråttom:). Vi mår alla bra och myser mest hela tiden. Tänkte jag skulle dela med mig av min förlossningsberättelse lite senare.

Hoppas ni får en bra fredag!
Kram


De levererar

ett favorit märke all time i min garderob är G-star. Jeansen sitter som smäck och tröjorna är enkla och har perfekta detaljer. Ett par jeans som står högt på önskelistan är från G-star. Dessa går att beställa från G-stars egen webshop där även bilden är lånad.
//vera

En snabbis

Åkte till Örebro en kvicki på nyårsafton för att köpa ny foundation, men det gick ju sådär. Varför ska det finnas så mycket att välja på:). Fick iaf med lite olika prover och ett puder som dämpar rödhet.
Provade estee lauder's på nyårsmiddagen och den kändes väldigt bra. Pudret är galet bra. Nu återstår bara att prova de andra två underlagen.

Hoppas ni alla hade ett bra nyår!

Kram


RSS 2.0