Sommar sommar sommar

jag skall inte klaga på vintern, nu när vi faktiskt har vinter men varför känns vintern alltid såååå lång. Kollade på bilder från sommaren och jag längtar så till 25 grader varmt å sol.
Julia frågade igår när sommaren skulle komma så hon slipper ta på sig så mycket kläder, och jag förstår henne. Tänk när man kan ta på sig bikini, ett par skjorts och ett linne å vara klar och redo för dagen. Varma sommar kvällar på altanen är inte heller att underskatta.

XO XO //Vera


Söndag

Eftersom jag kom hem från lite party vid 5 på morgonen så var söndagen en slappar dag. Pratade med syster och Linda som inte laggt sig förrens 8, å så undrar de varför de är lite trötta. ha ha ha ha. Brudarna party.
Dagens räddare var lilla Julia och farmor, för när vi kom och skulle hämta Julia hade de lagat pannkaksrulle åt oss. MMM precis vad som behövdes.
Senare när vi kom hem åkte femman på och Gossip girl, kanske det bästa programmet på tv. Blir alltid så glad när jag ser Manhattans överklass glassa runt. Till Gossip girl hade vi godis, glass, nötter och cola allt som hör dagen efter till.

Ses på stan//Vera

Fest med brudarna

Kvällen började med "underberg" (ursäktar stavning), bra för magen sa syster.Hon hade faktiskt rätt, den mindre goda shotten med 44% fick magen i trimm för en utekväll. Efter min underberg och några bira fortsatte kvällen med kareoke och bowling. Måsta ge Wii kredit för deras roliga spel. Vi fortsatte även att spela och sjunga efter krogen. Det var en trött Vera som gick från Linda kl 5, men roligt hade vi.

Kram


Anonym

oavsett om man åker till Stockholm, Turkiet eller ut i skogen så träffar man en granne,kollega, gammal skolkamrat eller någon man känner igen.
var på kryssning i helgen å visst var det både en granne å några kopparbergare på båten.
Man får väll inse att man e den man e å tur e väll det. Helt knas å alla vet det =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0