Ingen...

kan få dig att känna dig underlägsen utan att du ger dem ditt tillstånd.

//Eleanor Roosevelt


Underbart=) =) =)

Imorse när jag gick ur bilen å skulle ta min dagliga vandring in till jobbet så ville jag bara stanna upp. Det är så härligt ute nu. Solen skiner å det är vår värme i luften=). Lill sessan cyklar till dagis varje dag nu å jag gillart=). DET ÄR VÅÅÅÅR=).
Jag är en lycklig prick=).
Idag blir det nog öret å nya skor till jullan, maskara åt mig å en tripp till Lager 157.

//vera

Rudolf......

Rudolf med röda mulen, det är jag det är jag. Har lite ont i nosen efter en dags snytande med sandpappret till jobb toapapper. Måste köpa näsdukar imorgon så att det känns som sammet för näsan, nu när jag varit så duktig att kleta in hela näsan i idominsalva =) ha ha ha. Ska man vara fin får man lida pin=) å vem vill gå med en röd riven näsa....så då är det värt att vara lite kletig.
Kent på jobbet sa till mig idag att jag är en kämpe som håller i å jobbar fast jag är så dålig, för det är jag=). Nästan som den där hjärnskakningen efter hotellet på juldagen=).

Fredag imorgon å tänk vad härligt=) =) =)LäNgTAR!

Nej nu ska jag ta med mig min vita näsa å gå å lägga mig tror jag.
(ps tack ullis å damien för ett riktigt gott skratt vid dagis=). Oslagbart med 2 vänster dojjor ha ha ha. Å Åsa å Marie för en jättetrevlig fika ds)

natti natti//Vera

Du...

Du ger mig allt å mer. Underbara du=)


Lycklig

Laser

Vad härligt det vore att vara helt len till sommaren=). Å inte behöva tänka innan bikini å bad. Kollade på Veronica w s hemsida å såg att drömmen kan bli verklighet=) ha ha. för 1700 Kr så fixar de en brass. bränning=). Helt klart värt det=) =). Men nu måste det prioriteras , ett par hunter eller en bränning. hmmm tufft val=) ha ha ha. 


på återhörande=)

Måndag....

En smart vän skrev till mig idag att måndagar är en lika bra som alla andra dagar. Å han har så rätt, allt blir vad man gör det till =). En måndag kan ju vara lika bra som en onsdag, varför inte liksom?=). jag å julia körde iaf på det spåret å tog en mys kväll, med lite dataspelande å kakor. När lill sessan somnade så blev det lite träning å bra musik. En kanon kväll tycker jag=). Varför tänka negativt när man kan tänka positivt... Allt blir lättare med ett leende på läpparna. Saker som inte går att göra något åt är ju bara dumt att sura och bli negativ över. Lättare sagt än gjort men helt klart alltid värt ett försök=).

Lite bilder från kvällen(lill sessan blir nog en rocker=) Å så en bild på plagget jag kommer att bosätta mig i till sommaren, ett par jeans shorts=). Fattas bara ett par hunter så hade man varit redo för vilken festival som=)
Sov gott alla!

Är det vår nu?=)

Var till Örebro idag å köpte nya vårskor, men i samma sekund som jag tar på mig skorna så går solen i moln å haglet kommer från himlen. Ja men det är väll så här det är att bo i sverige, å hur illa förra meningen än lät så är jag så nöjd. Våren är nog här å sommaren på gång=). Nu börjar snart allt det härliga med grillning i kvällssolen med en kall, bra musik, roliga aktiviteter, leriga sommarskor efter en kväll i sommar parken=). Jag ÄLsKar våren å sommaren=). Härliga å fina människor att dela allt detta med gör det ju bara ännu bättre=). Ser fram mot sommaren 2010 massor=) =) =).


Kärlek till er alla=)

Café Opera

Var till Stockholm på 25- års kalas i helgen med syster på Café opera. Måste säga att det är bland det roligaste jag gjort=).Richard är,har alltid varit å kommer alltid att vara en av de snällaste å finaste. Det började med kalas i lagerlunden med champagne å sedan vipp hyllan inne vid stora dansgolvet. Eftersom det var gratis sprit hela kvällen å den stod mitt framför näsan så lyckades man få i sig en del, men det gjorde ju bara att man blev en bättre minglare=) ha ha ha.
Mycke dans blev det å under kvällen hann jag med ett besök på scen oxå då Richard så fint ställde mig där=) bugg med en av underhållarna fick det bli ha ha ha ha. jag lyckades oxå prata med svenskamaffian, tänk 0m jag bara vetat att det var dem ha ha ha. Jaja ibland blir det inte som man tänkt sig=). Mycke roligt hade vi,men allt kan jag inte skriva om. Vi var två muppar i Storstaden=) ha ha ha.När vi vaknade på söndagen så var vi lite hängiga, men det var det alla gånger värt=). Fortfarande glad efter festen=)Å vi kunde ju vara lite dåliga då vi hade chaufför=) =).

//En trött men glad Vera=)

=)

Skratt är vackert. Du är vacker.
Vackrast är du när du skrattar.

Gynning konst

ÅÅÅHHHH vilka fina tavlor hon målar den där Carolina =). Snälla hoppa på mig å flytta in på min vägg, Jag gör plats=). Vilken tavla som av Carolina skulle förgylla mina väggar =).Puss puss

Vi tog dagen som den kom =)

Påskafton å VÅÅÅÅÅÅr=) Härliga härliga Halmstad. Jag å syster började lördagen med en runda på stranden och genom alet å prins Bertils stig. Lite springa, mycket gå å ännu mer kort tagning=). Kan det bli härligare än att vakna till måsarnas srik, solen skiner, snön är borta å stranden lyser fin under fötterna. 
Efter våran lilla tur var det frukost, dusch å sen göra staden i skinande sol.
Årets första glass i solen, slank ner som gegga shotten i sommras( inte alls) ha ha ha jo då å det var såååå gott=). Efter lite å då menar jag verkligen lite shopping( en hår inpackning) så hittade syster en väldigt fin vägg mitt i Halmstad som hon tyckte att vi var tvungna att få med på bild sen att det var avspärrat för rivning brydde hon sig inte mycket om då vi BARA skulle ta lite kort=). På vägen hem hittade hon oxå en väldigt fin tunnel som vi skulle föreviga genom lite bilder, i tunneln är det ju då cyckelväg så cyclisterna plingade på sina små klockor och tyckte vi var mitt i vägen men inte något problem det heller tyckte stor chotta=) " de får väll svänga runt lite var hennes komentar" =)))). När vi kom tillbaka hem efter våran lite udda shopping dag så var det Ella å Isak våra systerbarn som fick våran uppmärksamhet. Söta å väldigt roliga barn det där. Å så påskmaten å vinet förståss=)
Lite bilder på detta med=)

Långfredag och bilfärd mot Halmstad

I fredags åkte familjen Danielsson/Larsson ner till Halmstad för att fira påsken. Redan kl 10 skulle vi åka å man förstod redan 9:30 att det skulle bli en resa att minnas=). Ullis landar i min hall med 2 påsar och en väska som inte går att stänga. Direktiven vi fått var 20/20/40 i mått på väska och en fön på tre damer=) för att alla våra grejor skulle få plats i skuffen.
Detta sprack ju dock, det blev för stora väskor å 2 fönar å 2 plattänger=).
Alla var vi trötta av olika anledningar men humöret var på topp så vi pratade å skrattade non stop hela vägen(kan säga att chauffören var lite trött i örat när vi klev ur på söndrumsvägen 60).
Lite bilder från resan
Jag satt ju då i mitten som ett stolpskott=) MYYS=)

RSS 2.0